California Dreamin'

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Clara Olsson - 18 mars 2012 21:40

Ursäkta mig för världens sämsta uppdatering. Blev påmind utav min mamma för en stund sedan att jag inte hade skrivit något sen i onsdags, vilket inte är helt okej, så jag är ledsen för det. Men tiden flyger på så fort här och dagarna springer iväg ifrån mig så jag har helt enkelt glömt bort bloggen. 

Hur som helst så har jag haft en toppenhelg, från början till slut. Men gårdagskvällen toppar nog helgen i alla fall, då hade vi verkligen jätteroligt. Vi hamnade på en superrolig fest där vi blev kvar i ett par timmar, jag träffade mängder med nya och jättetrevliga människor. Vi dansade pratade och hade jätteroligt. När festen började dö var inte vi det minsta trötta så vi drog istället iväg på efterfest och när den sen dog så drog vi till en annan efterfest. Vi var inte hemma fören halv fyra och då somnade vi gott vill jag lova. 

Idag ska vi göra de där vanliga söndagssysslorna, plugga, tvätta och laga mat. Inte så roligt direkt, men nödvändigt. Till kvällen tror jag att det blir film och söndagsmys sen en tidig dejt med sängen, känns som att det kan behövas! 


Vill ni veta något annat roligt, om en vecka ligger jag på en solsäng i MEXICO, jag längtar som bara den!!


Här kommer den enda bilden ifrån igår kväll


Jag, Rebecka och ingen mindre än Ryan Gosling, eller!?

 

Ovido - Quiz & Flashcards