California Dreamin'

Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Clara Olsson - 5 februari 2012 04:25

Vi hade en riktigt bra fredagskväll igår, en sån där succékväll som man nästan önskar inte hade tagit slut. Vi hade lite fest här hemma och lite folk kom över och det var väldigt blandade människor som kom, vilket gjorde det hela ännu roligare. Jag träffade massor med nya människor och även de gamla som fortfarande är lika roliga att umgås med. Det roligaste av allt var att en tjej ifrån min kommunikationsklass dök upp med ett gäng killar, hon är amerikan men har bott i sverige så därför både pratar och förstår hon svenska, vilket jag tycker är jättehäftigt. Så jag pratade både svenska och engelska med henne, lite om vartannat, sen tog vi över DJ rollen och spelade mängder med svensk musik och hon kände igen precis allt, hur roligt som helst. Vid två började folk rulla hemåt, dock kände vi oss inte riktigt nöjda utn vi ville såklart efterfesta. Så vi lät alla dra hem, sen städade vi undan lite snabbt här och sen tog vi oss bort till ett gäng killkompisar som bor ett par hus bort ifrån oss. Där badade vi jacuzzi över bar himmel fram till klockan fem på morgonen, då traskade vi hemåt och somnade gott i sängen. 


Idag har jag och Sara njutit av det underbara vädret. Vi gick ner till hamnen och åt frukosten på piren och sen gick vi och satte oss på stranden en stund och bara njöt av sol och värme. Sen vandrade vi upp mot state street och tittade lite i affärerna innan vi tillsist tog oss hemåt. Nu ligger jag helt utslagen i sängen och skulle kunna somna på tre sekunder. Men får försöka hålla mig vaken en liten stund till i alla fall, ska nog dra igång lite O.C här nu så då vaknar jag nog till igen.


Hoppas att allt är bra med er och bara för att jag tycker så synd om er på grund av kylan i Sverige så skickar jag över ännu lite mera värme ifrån ett soligt Kalifornien!!


       

Ovido - Quiz & Flashcards