California Dreamin'

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Clara Olsson - 10 februari 2012 04:15

Ligger så mycket vikt i det där citatet. Hur onödigt det är att spendera tid på att tänka på vad som har hänt i sitt liv, vilka misstag man har gjort och vad man borde ha gjort annorlunda. Det tar bara energi och resulterar inte i något positivt, snarare tvärtom. Vad man däremot borde göra mer är att fokusera på framtiden, det man faktiskt har makten över att kunna påverka. Fokusera på vad man vill göra, vilka vägar man vill gå och vilka mål man har med promenaden. 

Det var bara ett litet sidospår. Lyssnade på låten på spotify för en stund sen och när jag sedan hörde just det citatet så slog det mig hur sant det var och hur lätt det är att fastna i "hur det var förr i tiden" och fokusera för lite på, hur jag vill att min framtid ska se ut. 


Annars har jag egentligen inte så mycket att komma med. Vädret är underbart här, men det antar jag att ni inte vill höra om? Dock är jag lite avundsjuk på er där hemma. Mamma påpekade idag att det faktiskt var myggfritt hemma, skönt för er liksom ;). Hur som helst har jag i alla fall spenderat stora deler utav dagen i solen. Pluggat lite och sen tränat. Jag och Sara gick först till gymmet och sen gick vi ner till La Playa, vilket är våran sportarena här, där sprang vi i alla fall några vänder i trapporna. Något som jag inte trodde skulle vara så jobbigt, men oj vad fel jag hade. Efter ett varv var jag helt slut, den helvettes långa trappan på 83 fruktansvärda steg tog ju aldrig slut. Men även fast det tog emot körde vi på ändå och det blev i alla fall fem varv sen skakade våra ben så mycket så vi inte kunde stå upp så då gav vi upp och gick och köpte oss lite god frukt istället. Men imorgon ska vi köra igen, just för att det var så fruktansvärt jobbigt så känns det verkligen som att det ger mycket och därför är det bara att köra igen!


Utöver det så kan jag meddela att jag har helg nu och det är bara torsdag, hur skönt är inte det då? Så morgondagen ska vi därför spendera på stranden men med myggor, så den där avundsjukan på er finns fortfarande kvar ;)


Hoppas ni mår bra i alla fall, jag tänker på er och saknar er!

PUSS


Avslutar med den här härliga bilden som både bjuder på värme och komedi (har ni sett mitt hår?) Bilden är dock tagen i somras när vi precis hade kommit hit (dock är vädret precis samma då som nu)

 

Ovido - Quiz & Flashcards