California Dreamin'

Alla inlägg den 12 februari 2012

Av Clara Olsson - 12 februari 2012 03:26

Och nej jag har inte skrivit fel, det ska inte stå bra istället för dålig. För gårdagskvällen var nämligen allt annat än bra, tyvärr. Vi hade lite folk över här som vanligt. Anledningen till att vi är hemma hos oss så ofta är att vi är dem som bor bäst utav alla här, vi bor i ett stort hus medan alla andra bor i trånga lägenheter, våran planlösning på nedre plan är grym och det är perfekt för att ha fest. Men den största anledningen är ändå våran landlord (hyresvärd) som är otroligt schysst och klagar i princip aldirg när vi har fest. Medan alla andras landlord i princip kastar ut dem om de har fest, vilket såklart leder till att ingen vågar ha fest längre, utom vi då. 

Hur som, det var ett litet sidospår. Vi bjöd över lite folk och de flesta av våra "närmaste" vänner hade annat för sig, vilket ledde till att det kom väldigt mycket folk som vi inte kände, vilket såklart kan vara kul men inte igår. Det blev alldeles för mycket folk och det var alldeles för mycket underliga människor. Så jag och Rebecka fick börja kasta ut folk, vilket inte är det roligaste men de flesta var schyssta och gick så fort vi sa till dem. Dock hade en del svårt att acceptera vad vi sa och det resulterade därför i öl på väggen, idioten blev galen och kastade sin öl på våra väggar. Där någonstans insåg jag att det inte skulle bli en bra kväll. Men alla underbara människor som var kvar på festen hjälpte oss att tvätta väggarna på en gång. Tittade igenom bilderna igår och såg hur säkert tio människor samlades i våran hall och städade. De hoppade upp på varandras axlar för att nå ändå upp till taket, det värmde i mitt hjärta att se. Vilka underbara människor det finns. 

Men efter den incidenten så var min kväll lite förstörd så jag gick mest runt och var bitter och trött haha. Så jag gick upp och la mig medans de andra festade vidare och då för första gången någonsin sen jag kom hit, så längtade jag hem. Men när jag väl somnade och vaknade imorse så kändes allt bättre. Dock är jag inte så sugen på att festa längre. Har tröttnat lite och är mer sugen på att träna och plugga. Får se hur länge det håller i sig, men så känns det nu i alla fall. 


Idag har jag och Rebecka städat av efter festen och redan vid 12 imorse var vi klara och då var huset renare än vad det var innan, så duktiga är vi! Efter det har vi pluggat lite och tagit det lungt. Sen tog vi oss bort till mataffären och på vägen så stannade vi vid thai-stället och käkade sjukt god thaimat. Sen handlade vi och tog oss hem. Till kvällen har vi köpt massor med glass och så ska vi plöja igenom O.C, en riktigt mysig lördagskväll med andra ord!


Jag hör av mig något mer imorgon, hoppas ni mår bra!


PUSSS

Ovido - Quiz & Flashcards