California Dreamin'

Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Clara Olsson - 12 juni 2010 18:26

Jag måste börja med att säga förlåt, jag lovade ett inlägg i går kväll men lite saker kom emellan och jag hade varken tid eller lust för att skriva. Så jag tror att ska sluta upp med att lova er en massa saker just för att jag aldrig verkar kunna hålla dem. Så från och med nu, inga löften!


Idag har jag i alla fall njutit av att umgås med min alldeles för underbara pojkvän som på måndag morgon sticker iväg till USA för att provspela för något lag där borta, och jag måste erkänna att jag är bra stolt över honom!

Hur som helst så har jag i alla fall passat på att umgås med honom så mycket som möjligt, vi har varit på stan en snabbis, samt varit hemma hos hans pappa och busat med hunden. Nu sitter vi hemma hos honom och väntar in lite mat. Efter det blir det film och mängder med godsaker, jag är sugen på allt, godis, chips, glass give me! På lördagar lever jag utan ångest och äter allt jag är sugen på, så vilken fantastiskt bra tajming att det råkar vara lördag just idag då.


Imorgon väntar jobb och sedan ska jag vinka hejdå till Jens. Framåt kvällen borde jag hinna med ett inlägg, men som sagt inga löften!


Kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards