California Dreamin'

Alla inlägg den 3 april 2011

Av Clara Olsson - 3 april 2011 16:42

Tja ja får väl ändå hålla med om att det är bäst hemma ändå. Varje gång man kommer innanför dörren efter att man har varit på semester så känner man verkligen att man är hemma på riktigt och det är ändå en ganska skön känsla. Men visst det hade inte gjort någonting om solen hade tittat fram lite här i Örebro också. När vi landade igår så kändes det som att det var världens gråaste land vi landade i, efter att ha flygit ifrån ett land fullt med palmer, stränder, blåa hav, klarblå himmel och strålande sol, till att landa i ett land med åkrar, snö, lera, en grå himmel och duggregn. "Mamma, vart är solen?" var det en liten kille som sa när vi hade landat i Örebro och ja, jag skulle nog vilja ställa samma fråga!?


Hur som helst, hemma är jag och så fort jag kom hem igår så hoppade jag in i duschen, slängde på mig festkläderna och mötte upp tjejerna och några killar för lite förfest vid universitetet. Jag var egentligen helt slut efter en alldeles för tidig uppstigning och en sex timmar lång flygning, men efter ett par glas vin så var jag helt plötsligt pigg som tusan och var riktigt laddad för en riktig utekväll, och så blev det också. Vi landade som vanligt på Satin, jag var aldrig på Satin förut men nu har jag börjat gilla det mer och mer och går helst av allt dit. Där inne hade vi i alla fall jätteroligt, vi dansade som vanligt i princip hela kvällen med undantag för någon runda i baren. Det var en riktigt lyckad kväll i alla fall så tack för den alla inblandade.. Såhär såg jag ut innan jag hoppade på cykeln och mötte upp de andra..

 


Bilder ifrån Spanien ligger ute på facebook, några kanske dyker upp här också dock vid ett senare tillfälle i så fall. Nu ska jag slå på tv:n och kanske sova en stund, kom inte direkt ikapp med sömnen inatt så jag är fortfarande stört trött..


Hoppas ni mår bra allihop!!  

Ovido - Quiz & Flashcards