California Dreamin'

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Clara Olsson - 24 april 2011 14:48

Vilket fantastiskt väder vi har, det är ju helt sinnessjukt skönt tänkt att de kunde gå så snabbt att växla om från vinter till sommar, ena dagen gick jag i vinterjacka och nästa i jeansjacka eller ja kanske inte riktigt så men nästan. Det känns lite som att vi har missat våren, men vad tusan solen skiner, himlen är blå och termometern visar 20 grader, vem orkar klaga?

Förövrigt så har min mage skärpt till sig nu, när jag vaknade imorse så var den precis som vanligt igen visserligen var jag helt öm bara för att den hade varit så jäkla utspänd, det är nästan så att jag skulle ha tagit ett kort på hur den såg ut igår kväll jämfört med imorse, sinnes. Jag ska ta och ringa till vårdcentralen i veckan och försöka få någon tid där och sen gå vidare till andra specialistläkare, för såhär orkar jag ju inte ha det.


Nu ska jag sova lite tror jag, jag sov jättedåligt inatt så jag är helt slut nu! Lite sömn och sen någon bra film, det tycker jag låter som en bra söndag, solen har jag redan hunnit med att njuta av i alla fall så de räcker för idag!


Kram på er!

Av Clara Olsson - 24 april 2011 02:05

Alltså just nu finns det ingenting som jag hatar så mycket som min mage, den har förstört hela min kväll. När jag kom hem ifrån mina kusiner vid sju på kvällen så var jag mätt, jäkligt mätt men det är ändå en känsla som jag kan leva med, fan alla människor är mätta då och då och visst magen blir lite större, mer spänd och ja kanske LITE svullen. Men nej det var inte det som hände med min mage. Min mage blev nämligen stört uppsvullen (såg ut som jag var gravid), stört spänd och ja stört svullen och det värsta av allt är att det krampade i hela magen. Så när vi kom in på Satin så orkade jag knappt stå upp, jag bet ihop tog någon värktablett av Verre satt ner så mycket som möjligt men nej inte fan hjälpte det. Och det som störde mig mest var att jag var så ruskigt sugen på att dansa, jag satt ner och hörde liksom musiken såg alla människor och ville bara ut och dansa loss, men så fort jag ställde mig upp så krampade det i hela magen och jag var tvungen att sätta mig igen. Så jag fick dra hem, eller ja vi gick till Pitchers en sväng men då hade jag så ont att jag inte ens orkade sitta ner, så jag bestämmde mig för att gå till cykeln, vilket sprack det också, jag orkade inte gå och ännu mindre cykla så jag hittade en taxi och tillsist fick jag komma hem och sträcka ut mig i min säng och nu, en timme senare mår jag hur bra som helst. Dock är jag fortfarande jäkligt förbannad på min mage, som alltid tajmar så ruskigt dåligt och förstör min kväll precis när jag var som mest sugen. Fan för dig!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards