California Dreamin'

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Clara Olsson - 17 april 2011 18:20

Äntligen har solen hittat till Sverige. Efter alldeles för många månader bestående av kyla, snö och slask så är våren äntligen här. Och med det kommer solen, ljuset och värmen och jag tillåter därför ingen att klaga!

Själv har jag spenderat i princip hela dagen ute i solen. Jag vakande runt elva (jag var ute igår så då kan jag sova länge) sen blev jag uttvingad i trädgården för lite trädgårdsarbete, så fort jag var klar med mitt uppdrag drog jag till Ida. Där satte vi oss i solen på hennes altan där det var helt i lä och stört varmt = grymt skönt! Vi drack kaffe åt glass och gick igenom gårdagen. 

Nu har jag precis fått i mig lite grillad hamburgare, vi hade grillpremiär igår men då satt vi inne och åt, vilket inte är riktigt godkänt så därför var vi ju bara tvugna att inviga uteplatsen idag! 


Nu ska jag återgå till min Cosmopolitan, den damp ner i brevlådan för säkert två veckor sedan men jag har haft så stört mycket att göra med USA så jag har inte ens hunnit med att öppna den. Så jag antar att det är på tiden att jag gör det nu, så jag hinner läsa ut den innan nästa kommer haha!


Hoppas ni mår asbra allihopa, KRAM!

Ovido - Quiz & Flashcards