California Dreamin'

Alla inlägg den 20 april 2011

Av Clara Olsson - 20 april 2011 20:44

Oj vad jag har blivit dålig på att uppdatera er, livet springer iväg från mig och jag hänger knappt med. Det är så himla mycket roligt som händer just nu, så jag skulle helst vilja hitta pausknappen, pausa livet ett tag och bara hinna njuta av allt underbart som livet faktiskt erbjuder. Men tyvärr har jag inte lyckats hitta den där pausknappen än, så just nu känns det som jag lever livet i en alldeles för hög hastighet och jag antar att det är därför som jag är dålig på att uppdatera er. Men jag lovar, jag ska försöka bli bättre!

Hur som helst så är det påskvecka och skärtorsdag imorgon (som om ni inte visste det liksom) och imorgon är det dags för min mammas 50-års fest. Vi blir drygt 60 pers och vi ska fira henne på stadsträdgården med god mat, härligt umgänge och bra musik. Och det allra roligaste är nog att mina småkusiner från Karlskrona kommer hit och älskar på över påsken, så det ska bli riktigt roligt att få träffa dem igen. Efter festen eller ja vi drar oss nog undan när festen börjar spåra och då tar vi oss (både Ida och Fanny är med på festen) vidare mot Satin för lite fortsättning på dansen där.

På fredag ska jag träffa Pernilla, äntligen hon ska ju ha barn i slutet av maj och jag måste erkänna att jag längtar. Ska blir så roligt att få träffa henne med en liten söt bebis, men till och börja med nöjer jag mig med henne och hennes stora mage :) Sedan fortsätter påskfirandet hela helgen, egentligen är väl påsk inte en så stor högtid, men just för att våra småkussar kommer hem så brukar vi fira lite extra. Sen måste jag ju erkänna att lite extra ledighet aldrig skadar!


Hoppas ni mår bra allihopa och ser till att njuta av påsken och den extra ledigheten som vi får på köpet! Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards