California Dreamin'

Alla inlägg den 14 april 2011

Av Clara Olsson - 14 april 2011 21:25

För nej vet ni vad, det är min mammas femtio-års dag och vi har försökt att fira så gott som möjligt. Eftersom att vi nyss var iväg i Spanien så kunde vi inte resa iväg nu också, så vi har därför spenderat dagen i Stockholm, jag mamma och mormor. Sen nästa vecka väntar stor fest på stadsträdgården, med släkt och vänner och då ska hon allt firas ordentligt.

Men mer om idag då, jag satte mig på tåget redan vid sex imorse för att jag skulle hinna upp till Stockholm till nio för att fixa mitt visum till USA. Jag ska berätta mer om det imorgon, det finns nämligen en hel del att säga om dessa visum. När jag var färdig på ambassaden så mötte jag upp mamma och mormor som då precis hade kommit fram med bussen. Vi strosade runt på stan, drack kaffe och njöt utav det underbara vädret! Vid ett mötte vi upp min morbror och så tog vi oss allihopa iväg till Grodan för lunch, vi lyckades få det bästa bordet och satte oss med solen i ansiktet och njöt av cava, fyller man femtio så bör det givetvis firas med bubblor, sen är det ju helt fantastiskt gott också! Så vi satt där i solen, drack Cava och åt mat och bara njöt, just där skulle jag ha kunnat spenderat hela dagen. Men efter ett tag tog vi oss därifrån och fortsatte shoppingen. Jag fick med mig en klänning hem som jag ska ha på mammas fest, sen hittade jag även ett par jeansshorts från Levis, har ett par liknande i en ljusare färg och jag lever i princip i dem sommartid, så ett par till skulle inte skada. Runt halv fem tog jag mig bort mot tågstationen där jag mötte upp en tjej som också ska till USA till sommaren, vi har bokat flygbiljetter tsm och troligen blir det nog boende sen också. Det var roligt att träffa henne och det känns jätteskönt att ha någon att planera med! Klockan sex gick vi på bussen och halv nio var vi hemma.

Sammanfattningsvis så har dagen varit toppen, och jag det bästa av allt var att mamma var nöjd, det var ju ändå hennes dag. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt grattis till henne idag, men en gång till kan väl ändå inte skada? Så återigen världens största grattis till världens bästa mamma, jag älskar dig!

 

Ovido - Quiz & Flashcards