California Dreamin'

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Clara Olsson - 10 april 2011 21:08

Och så var även den här helgen avslutad, och precis som vanligt så går helgerna alldeles för fort, de springer liksom ifrån än. Hur som helst så har vi haft en riktigt bra helg i Göteborg, när vi kom fram till Linn (Idas syster som vi bodde hos) i fredags så fick vi lite mat och varsit glas med rosé och sen ja somnade vi typ i soffan, eller i alla fall jag. Vi tänkte först gå ut och ta ett glas på någon pub eller så, men vi kände oss ganska trötta och sega allihopa så vi blev kvar i lägenheten och somnade ganska tidigt. På lördagen däremot så var vi uppe med tuppen, eller ja klockan nio ringde klockan så då gjorde vi oss i ordning, käkade frukost och tog oss ut på stan. Ida skulle leta balklänning och vi gick verkligen in för uppdraget allihopa, så vi sprang mest runt i fina balklänningsaffärer, provade blev inte nöjda och fortsatte vidare på samma sätt. Dock hittade vi aldrig något som kändes helt hundra, så vi gick och satte oss i solen på avenyn istället tog ett glas vin och beställde mat, underbart att det äntligen går att sitta ute och käka igen! På kvällen lagade vi i ordning lite mat och hällde upp mera vin och laddade för utgång. När vi kände oss nöjda hemma så tog vi oss ut på avenyn igen, där vi mötte upp Tina och Gustav på någon pub, tog ytterligare ett glas vin och sen gick vi vidare igen, då till Babord - Styrbord där vi sen blev kvar resten utav kvällen. Vi hade jätteroligt tillsammans, men själva stället Babord - Styrbord är nog inget ställe jag vill gå tillbaka till, det var små dansgolv och ingen bra musik alls. Så vi övervägde att dra därifrån och prova något annat ställe istället, men det är i princip 23-års åldersgräns överallt i Göteborg på lördagar så vi insåg att vi inte skulle komma in någon annan stans, så därför blev vi kvar..

Idag har vi sprungit runt på stan, precis som igår och idag lyckades vi faktiskt hitta en balklänning till Ida så då blev hon nöjd i alla fall. Jag själv hittade en tröja och en ring, alltid något!


Hur som helst så har helgen i Göteborg varit toppen, och min kärlek till den staden blir bara större och större för varje gång jag kommer dit. En vacker dag ska jag flytta dit!


  Såhär såg vi ut innan vi drog ut igår, Johanna, jag, Linn och Ida.

Ovido - Quiz & Flashcards