California Dreamin'

Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Clara Olsson - 10 januari 2010 17:49

Spinningpasset gick över förväntan och mamma skötte sig fantastiskt bra, hon trampade på ordentligt och det gjorde att jag blev ännu mer peppade. Dock klagade hon väldigt mycket på ont i fötterna vilket är fullt förståeligt, det gjorde nämligen jag också de första gångerna. Men förutom att de gjorde förbaskat ont i fötterna så gillade hon det och fick nästan lite blodad tand. Hon handlade genast ett tre månaders kort och började titta ut nya pass som hon vill gå på. Jag hoppas att hon kan hålla i träningen också, och hitta någon sorts glädje i det hela, för det är ju precis det som är meningen med träningen.


Nu börjar klockan att närma sig sex på söndagskvällen så nu ska jag ta och krypa upp i soffan med en kopp tè och läsa tidningen.  Senare ikväll väntar ett snabb besök i Köping då de super härliga köpingsgänget äntligen är tillbaka!


Ha en trevlig kväll allihopa:)

Av Clara Olsson - 10 januari 2010 11:01

Nu ska jag och mamma göra någonting som vi aldrig har gjort förut, vi ska nämligen träna tillsammans. Min mamma är inte direkt den där träningsmamman och har heller aldrig varit. Men jag har verkligen försökt att peppa henne och få med henne till Friskis&Svettis och nu efter lite om och men ska vi faktiskt iväg. Vi börjar lite enkelt med en bas spinning för hennes skull och jag hoppas verkligen att hon överlever, men jag måste erkänna att jag är aningen nervös. Nej nu skojjade jag men visst kommer hon att tycka att det är jobbigt, men det är ju precis vad det ska vara när man tränar. Men jag lovar att peppa henne riktigt ordentligt så får vi hålla tummarna för att det går bra, både för henne och för mig!  



Ovido - Quiz & Flashcards