California Dreamin'

Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Clara Olsson - 11 januari 2010 21:54

En verklighetsbaserad film som handlar om en professor i matematik, en väldigt duktig sådan. Han stöter dock på en hel del problem under hans väg, som sedan leder till att han får sättas in på mentalsjukhus samtidigt som hans fru väntar deras barn. Efter ett tag visar det sig att han är schizofren och hans verklighet stämmer in överens med de andras, hans verklighet är nämligen inte sann.


Det är verkligen en riktigt bra film som får en att tänka steget längre, samt förstå rädslan över att bli schizofren och få hallucinationer. Jag rekommenderar den verkligen!!


  


Av Clara Olsson - 11 januari 2010 21:48

Jaha hörni det är måndag, veckans kanske tristaste dag. Dock så har min måndag varit ganska så bra eftersom att jag slutade skolan redan klockan halv tolv, efter det hann jag med att träffa Jens en stund innan jag drog iväg för att träna. Idag var det ett nytt pass som heter Step styrka och det var faktiskt riktigt roligt och riktigt jobbigt. Så det kommer helt klart bli fler sådana pass.


Nu har jag precis krypit ner i sängen så nu väntar snart lite paradise hotel, jag vet egentligen inte varför det är så jävla bra. Men troligen beror det på blandningen på människor, mängder av vinnarskallar samt en hel del alkohol och resultatet av det kan inte bli annat en bra! Så jag tar väl och säger godnatt och så hörs vi imorgon:)


Love

Ovido - Quiz & Flashcards