California Dreamin'

Alla inlägg den 5 juni 2011

Av Clara Olsson - 5 juni 2011 21:55

Ja, jag tror nog faktiskt nästan det, eller ja en utav världens tråkigaste dagar i alla fall. Jag har verkligen inte gjort någonting, ingenting alls vilket säkert många kan tycka är jätteskönt och jag med ibland men inte alltför ofta. Men visst jag vet att det är nyttigt att ha tråkigt ibland, men fan de dagarna tar verkligen emot. Man bara går och drar hemma, tittar på datorn, läser en bok och ser på film och det händer inget alls. Och då undrar ni säkert varför jag inte har sett till att styrt upp den här dagen lite bättre och jag har väl egentligen inget bra svar, alla mina vänner var trötta och bakis sen igår ville bara ta det lugnt hemma, vilket inte jag ville haha, eller i alla fall inte framåt slutet av dagen. 

Nu börjar den här dagen i alla fall att gå mot sitt slut vilket är lika skönt, imorgon är det en ny dag och nya möjligheter och då jäklarns ska jag ha riktigt roligt, hela dagen lång haha. 


PUSS

Av Clara Olsson - 5 juni 2011 12:38

Jag älskar långhelger, alltså verkligen älskar och av någon anledning så verkar vi ha haft tur i år. För under vårens två långhelger (påsk och kristihimmelfärd) så har vädret varit på våran sida båda gångerna, och hur underbart är inte det? I fredags blev det sol och bad och igår också. Igår var mamma och jag i Leken hela dagen, solade, badade och bara njöt. Så tack vädergudarna för tajmingen och för att det här underbara vädret faktiskt kan få falla in just när jag är ledig. 

Efter badet igår så tog mamma och jag oss hem och började laga mat tills kvällen då mormor, morfar och min morbror kom förbi på middag. Så fort vi hade käkat färdig så stack jag till Madde, hon har ju flyttat in i sin nya lägenhet nu och den ligger ju bara några hundra meter ifrån mig så det är verkligen asbra! Så det blev inflyttningsfest hos henne med ett gäng sköna människor och sen tog vi oss vidare till Frimis där det var helt okej. Det var mycket folk och bra musik, men jag vet inte vad det är men av någon anledning så har jag alltid roligare på Satin än på Frimis, jag vet inte varför men det bara är så. För ett halvår sen hade jag sagt precis tvärtom och då vägrade jag nästan att gå till Satin, men nu har jag ändrat inställning helt och Satin är det stället som jag helst går till om jag ska ut. Jag antar att det är folket och stämningen där som gör att det alltid blir roligare. 


Nu ska jag försök göra någonting av den här dagen också, frågan är bara vad? Jag vet inte alls vad jag ska göra idag, det är bra väder men mycket kallare än vad det var igår. Så jag vet inte riktigt vart den här dagen tar vägen men det återstår att se, först en dusch. 


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards