California Dreamin'

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Clara Olsson - 9 maj 2010 14:02

Egentligen hade jag tänkt att jag skulle ha gått ut och sprungit imorse, men sen blev det så sent igår så då tänkte jag att jag skulle sova ut, vilket visserligen inte gick så bra men jag kände ändå inte för att gå upp och springa. Så efter att jag hade ätit frukost och pluggat lite matte så tog jag mig iväg till Karlsund och sprang ca sju km och det var helt fantastiskt skönt. Jag vet inte när jag sprang sist med mat i magen, jag brukar nämligen jämnt springa innan frukost, men vilken jäkla skillnad det faktiskt gör att ha lite mat i magen. Sen är det även en väldigt skillnad för fötterna att springa i spår jämfört med asfalt. Så det blev en riktigt skön söndagsrunda, som helt klart skulle ha kunna bli bra mycket längre om jag inte hade haft en tid att passa. Men hur som helst så tror jag att det här ska bli min nya söndagsgrej, att efter frukosten åka iväg till Karslund och springa en bra bit. Nästa gång får det bli milen!

Men nu är det dags att återgå till matteboken, jag har mitt sista matteprov på tisdag och då måste det verkligen gå bra. Så jag antar att jag måste trotsa viljan och släppa datorn, matte känns aningen viktigare är blondinbellas blogg, eller vad tycker ni!?

Av Clara Olsson - 9 maj 2010 09:18

Ibland måste jag erkänna att jag blir förbaskat trött på mig själv. Igår kväll/natt när jag somnade så tänkte jag att imorgon bitti då jäklar ska jag sova ut, och hur bra gick det? Klockan tjugo över åtta så vaknade jag och kunde bara inte somna om. Jag var egentligen trött men ändå så går det bara inte. För att jag ens ska kunna sova till klockan tio så krävs det att jag går och lägger mig vid tre. Min hjärna verkar vara inställd på åtta timmars sömn, mer än så verkar vara omöjligt att få. Men jaja, nog pratat om min sömn.

Gårdagens födelsedagskalas var i alla fall jätte trevligt. Vi drack bål, sköt med mums mums katapulten, dansade på tidningar och åt choklad med bestick samt vantar mössa och halsduk. Utöver det så bjöds det även på tårta. Hur som helst så var det en jätte trevlig kväll och vid halv tolv var jag hemma igen. Här kommer i alla fall lite bilder från gårdagen..


              

Ovido - Quiz & Flashcards