California Dreamin'

Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Clara Olsson - 17 maj 2010 14:59

   Och nej, det är inte Desperete Housewives som jag pratar om, utan jordgubbarna. Som de flesta vet så är jag en fruktoman och älskar i princip alla frukt, men jag har dock en solklar favorit - jordgubbar. Ända sedan jag var liten har jag varit helt besatt av de röda som godbitarna och ju äldre jag blev desto mer jordgubbar blev det. Under högsäsong äter jag nästan en liter om dagen och det är i princip omöjligt för mig att gå förbi ett jordgubbsstånd utan att köpa (om jag inte redan har där hemma vill säga). Ja, som ni förstår är jag galen i jordgubbar och har längtat som bara den efter att jordgubbsäsongen ska komma och nu mina vänner, nu är den här. Så från och med nu kommer jag att leva på jordgubbar, morgon middag och kväll.

Dessa röda rackare kommer att kunna synas väldigt ofta i mitt kylskåp fram tills mitten av juli. Hoppas bara att jag slipper Skörbjugg..

Av Clara Olsson - 17 maj 2010 13:07

I alla fall vad gäller matte. Jag lyckades nämligen med sista provet, vilket också betyder att jag är färdig med hela kursen, visst låter det bra? Men vänta, det blir bättre. För det betyder även att jag aldrig mer i hela mitt liv kommer att behöva gå till en mattelektion, eller plugga inför att matteprov, aldrig mer. Förstår ni hur underbart det är? Och nu tänker ni, "ja, men på universitetet kanske du kan behöva komma att plugga mera matte" men nej, där har ni fel. Jag är ingen mattetjej och har heller aldrig varit. Så även fast jag fortfarande inte vet vad jag vill "bli när jag blir stor" så vet jag så mycket som att det inte kommer ha med matte att göra, det ska inte ens ha med siffror att göra. Vilket alltså betyder att matte c kommer att ge mig meritpoäng och det var egentligen den huvudsakliga anledningen till att jag valde den kursen. Så nu tackar jag miniräknaren, matteboken och mitt rutiga kollegieblock för ett bra samarbete, som idag kommer att avslutas. Så tack för mig, nu lämnar jag matten bakom mig, långt bakom mig!

Ovido - Quiz & Flashcards