California Dreamin'

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Clara Olsson - 23 maj 2010 15:59

Skolan är avklarad,eller i alla fall allt pluggande, allt för studenten/balen är fixat, rummet är städat, maten är handlad och håller just nu på att tillagas, träningen är avklarad. Ja, jag har helt enkelt ingenting kvar att göra och det känns så förbaskat skönt. Under tre månaders tid har jag sett hur listan svämmar över med måsten, skolarbeten som måste in, redovisningar som måste förberedas, kläder som måste köpas till studenten, bjuda in folk till studenten osv. Nu kan jag styrka allt, och slänga hela listan. Och jag njuter, jag njuter av frihetskänslan och av stenen som precis släppte från mina axlar. Jag är fri och har äntligen tid över för annat. Så nu ska jag njuta av den här kvällen riktigt ordentligt, till att börja med ska jag läsa igenom min veckorevyn som jag fick med mig hem från affären. Sen ska dvd:n få jobba hårt och jag ska se en hej dundrans massa desperete housewives avsnitt. Visst låter det jobbigt!?

Av Clara Olsson - 23 maj 2010 11:54

God morgon på er, hoppas att ni mår bra! Förlåt för lite dålig uppdatering under gårdagen, men jag hade varken tid, kraft eller lust. Jag jobbade från halv elva till halv sju och när jag kom hem var jag helt slut efter en riktigt stressig dag på jobbet. Men idag tar vi nya tag och kör på igen.

Nu har jag precis avslutat mitt sista skolarbete och det känns helt obeskrivligt bra. Så nu ska jag ta tag i mitt rum som verkligen behöver städas av. Efter det ska jag troligen ta mig iväg till karlsund för  att springa, om inte Ninni känner för lite gympa då kan jag nog tänka mig det istället. Vi får se. Men först, rummet. Återkommer senare under dagen..


Kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards