California Dreamin'

Alla inlägg under januari 2010

Av Clara Olsson - 23 januari 2010 18:30

Åh vilken skön dag jag har haft idag. Till att börja med så vaknade jag med Jens bredvid mig, det är dock viktigt att pointera att det var jag som vaknade och inte han. Så jag tog en dusch och tittade på ett avsnitt av de desperata hemmafruarna innan jag tillslut tröttnade och väckte honom, vid tjugo i tio. Vi käkade frukost och tog det lugnt en stund innan vi gav oss iväg bort mit Vinterstadion där vi skulle kolla på hockey (det var absolut inte min idé) som tur är så är min pojkvän väldigt snäll så han gick med på att bara se en period av matchen, tack och lov för det! Sen tog vi oss upp på stan för att titta runt lite samt äta lunch. Jag själv hade tänkt shoppa lite eftersom att jag faktiskt har lite pengar kvar än samt att en lön på x antal tusen rullar in på måndag. Men jag hittade ingenting, inte ett skit. Är inte det tyiskt, när man väl har pengar och kan shoppa nej då hittar man inget? Men när man inte har pengar och verkligen inte ska shoppa, då finns det hur mycket som helst, det är bra konstigt det där! Men hur som helst så drog vi i alla fall runt på staden en stund, käkade lite ceasarsallad samt köpte en herrans massa godis. När vi var färdiga på stan så åkte vi hem till Jens och jag hittade genast till sängen där jag la mig och somnade ganska fort, när han väckte mig och berättade att klockan var halv sex så kändes livet riktigt tungt. Jag hade gärna viljat ligga kvar där och sova lite till, men då hade jag vaknat vid två-tre inatt och varit pigg som tusan och hur bra hade det varit?


Nu är vi i alla fall hemma hos mig och det vankas mat när om helst, ungstekt lax och pressad potatis, inga fel alls! Efter det är det dags att ta tag i godispåsen samt se robinson, imorgon vankas jobb. Ha en trevlig kväll allihopa:)


Love

Av Clara Olsson - 22 januari 2010 16:44

Gud vad jag blir trött på mig själv och min klumpighet ibland. Imorse satt jag och klickade runt på h&m i hopp om att hitta något snyggt till Thailand eller till våren som just nu känns grymt långt borta, men med lite vårplagg i garderoben brukar det helt plöstligt kännas som en kortare väg fram. Men till själva saken för jag hittade nämligen en super fin klänning samt en riktigt snygg kofta som jag tänkte beställa. Så jag tar fram mitt bankkort och börjar min beställning och precis när jag hade fyllt i kortnummret och cvc nummret och trycker på okej så råkar jag komma åt fliken dam, och helt plöstligt var jag tillbaka bland kläderna. Jag fick panik och förstod inte riktigt om köpet hade gått iväg eller inte, eftersom att jag faktiskt hade fyllt i kortnummret och tryckt på godkänn. Så jag tänkte som så att jag skulle vänta tills i eftermiddag för att se om pengarna hade dragits från mitt kort eller inte. Väl hemma från skolan slår jag i gång datorn och ser att pengarna finns kvar på mitt konto, så då går jag genast in igen för att göra om beställningen och vad tror ni händer då? Klänningen och koftan är slut i min storlek, det är slut! Blir man trött eller blir man trött! Jag hoppas verkligen att det kommer in mer kläder så att den där underbara klänningen inte bara behöver vara en dröm.


  

Jag hoppas verkligen att den kommer in i min storlek, snarast!!

Av Clara Olsson - 21 januari 2010 21:34

Ja idag mina vänner så har jag provat på afrikansk dans och jag gillade det faktiskt. Vi dansade loss barfota och det gällde verkligen att släppa loss riktigt ordentligt. Men man kom in i det fantastiskt fort och efter en stund så kändes det nästan som jag var en apa i jungeln, vilket borde vara ett gott tecken, eller!?


Annars då mina vänner? Som ni troligen vet så är det fredag imorgon vilket också betyder att det är helg i övermorgon. Och för första gången på tre veckor så ska jag inte jobba på lördag vilket känns jätte skönt. Jag ska dock jobba på söndag men jag får i alla fall en ledig dag vilket får duga helt enkelt.


Nej hörni nu känner jag hur trött jag faktiskt är och jag tror att det börjar bli dags för mig att krypa ner under täcket. Tack och lov så har jag sovmorgon imorgon så jag kan verkligen få sova ut, underbart! Så sov gott allihopa:)


Love

Av Clara Olsson - 20 januari 2010 15:13

Nej nu räcker det faktiskt, nu är jag förjävla trött på den här sabla vintern. Visst även jag som är en sommarmänniska kan tycka att det är mysigt med snö och kyla ett tag, ett tag! Nu har det varit snö, kyla konstant sen i december och jag är förbannat trött på det. Men inte nog med det, eftersom att temperaturen nu har sjunkit och det har blivit bra mycket varmare så börjar snön att smälta, vilket betyder att det är vatten överallt och slirigt som tusan. Att ta sig fram med cykel är inte att tänka på och ska man gå så måste man gummistövlar på sig för att slippa få in vatten i skorna. Nej nu är jag förbannat trött på den här vintern och längtar som aldrig annars efter våren, min skinjacka och mina converse.


En bild från i våras på mig och mina små kusiner från Karlskrona, som jag och Fanny ska åka och hälsa på om några veckor:)

Av Clara Olsson - 18 januari 2010 15:23

Känns grymt långt bort, jag vet! Men idag fick jag i alla fall ta ett litet steg i rätt riktning, för jag har nämligen beställt min studentmössa! Efter några vilda diskussioner i klassen så kom vi slutligen fram till att det smidigaste är att låta alla fixa sina egna studentmössor och själva bestämma över vad man vill att det ska stå på dem osv. Så fort vi hade tagit beslutet så gav vi oss iväg till Törnquist för att börja kika och kanske beställa. Vi prova en hel del olika storlekar innan vi tillslut bestämmde oss, sedan var det bara det lilla problemet över vad som skulle stå på mössorna som återstod. Men efter en hel dels trasslande så bestämmde jag mig i alla fall för att det på framsidan ska stå Clara - Sam Idrott och på baksidan ska det stå 2010 och sedan över det ska det stå Virginska SPIC7. Min mössa gick på hela 590 kronor, vilket var det dyraste alternativet men det struntar jag faktiskt i. Jag tar studenten en gång i hela mitt liv och då ska jag banne mig ha den mössan som jag verkligen vill ha. Så nu känner jag mig i alla fall toppen nöjd och när mössan kommer v.11 så ska ni få se resultatet.


När jag kom hem från skolan så hittade jag min fotobok från Kreta som jag har beställt. Jag tycker att det är fantastiskt tråkigt att man nuförtiden bara har alla bilder på datorn, det är såklart super smidigt på alla sätt och vis men det är inte alls lika roligt att sitta och titta på bilderna på datorn som att titta på dem i ett fotoalbum. Så därför har jag gjort en fotobok från Kreta i somras där jag och Jens spenderade en vecka tillsammans. Och så här snygg blev den!


     


Nu är det dags att återgå till de desperata hemmafruarna, efter det kyckling lasange och sedan träning.


Love  

Av Clara Olsson - 17 januari 2010 21:03

Nu har jag jobbat färdigt och helgen är över så det känns ganska så surt att man inte får någon helg alls. Visserligen så trivs jag fantastiskt bra på mitt jobb och att få ha ett arbete där man hela tiden får träffa nya människor passar mig perfekt. Sen är det även super roligt att servera kaffe, mackor, tårtor osv. Att man sedan får betalt för det här gör ju inte direkt saken sämre, nej jag gillar helt klart mitt jobb och när våren kommer så är det banne mig jag som ska shoppa upp lönen, nej okej inte riktigt hela lönen, men en stor del!


När jag hade jobbat färdigt så fick jag reda på att Jens hade blivit magsjuk och fått avbryta matchen och jag som umgicks med honom senaste imorse. Så nu blir det ett prov på mitt immunförsvar, och jag hoppas verkligen att det är riktigt starkt så jag slipper magsjukan!!


Nu är det dags att återgå till de desperata hemmafruarna, vi hörs imorgon.


Love

Av Clara Olsson - 15 januari 2010 15:59

Den första riktiga skolveckan är nu avslutad och det betyder att det altså är helg. Dock så blir det inte så mycket till helg för min del eftersom att jag jobbar både lördag och söndag, vilket egentligen är toppen bra för jag får massa pengar men det känns samtidigt lite surt eftersom att jag inte får någon helg alls. Men det är bara att dra på ett leende på läpparna och vara ruskigt glad över att man ens har ett jobb och att jag dessutom har världens roligaste jobb gör det hela bara bättre.


Ikväll så ska jag och Jens se Snabba Cash, det är biopremiär ikväll så det ska bli riktigt spännande. Filmen verkar vara riktigt bra så jag hoppas verkligen att det stämmer. Ha en trevlig fredagskväll allihopa:)


Love

Av Clara Olsson - 14 januari 2010 21:58

Åh vilken mysig kväll jag har haft med desperete housewives och min favorit tidning Cosmopolitan. När jag började läsa Cosmopolitan så fastnade jag på en gång för en artikel som handlade om att vara nykär och att sväva på moln och det fick mig att tänka på när jag och Jens var nykära och var i Åmmeberg. Jag kommer speciellt ihåg när vi gick på någon sorts marknad inne i Åmmeberg och vi kunde inte sluta pussas och kramas och jag kände mig verkligen som världens lyckligaste tjej. När en tant sedan påpekade hur gulliga vi var tillsammans så förstod jag att det var fler än jag som såg lyckan som vi två lyckades sprida till och omkring varandra. Det är något som jag aldrig kommer att glömma.


Nu ska jag ta och läsa lite mer innan jag somnar in och eftersom att Jens inte är här så får Zigge duga som nattsällskap. Just nu ligger han precis, precis bredvid mig och snarkar, söt katt! Godnatt på er allihopa!:)

Ovido - Quiz & Flashcards