California Dreamin'

Alla inlägg under maj 2010

Av Clara Olsson - 16 maj 2010 19:40

Ja nu är vi hemma igen efter några underbara dagar i Falkenberg. Utöver besöket på Liseberg så har vi egentligen inte gjort särskilt mycket, vilket har kändes välbehövligt. Vi har blivit serverade super god mat, av jens alldeles för snälla mormor och morfar, sovit, läst och bara tagit det lugnt. Ja, en kortare semester helt enkelt.


Nu är jag dock helt slut, även fast jag  har varit borta och vilat upp mig. På hemvägen stannade vi till i Kungsbacka där det fanns en grymt stor outlet, så vi shoppade loss ordentligt. Jag kanske kan visa er vad jag köpte imorgon. Efter det tuffade vi sakta hemåt, trafiken har inte varit att leka med och det har varit köer på flera ställen. Så det har krävts en hel del koncentration vill jag lova. Men nu är vi i alla fall hemma och mår bra. Nu är det dags för en stor skål med jordgubbar. Vi hörs imorgon kära vänner!!

Av Clara Olsson - 13 maj 2010 08:32

Vädret suger men vad ska man göra åt det? I tisdags fick jag för mig att vädergudarna kanske ändå var på min sida, men nu har jag lagt ner den tanken. Eller så är det som så att de tänker uppfylla min önsking om fint väder till studenten, så då kommer allt regn nu istället för då, ja i så fall får det faktiskt vara okej med lite sämre väder idag!

Gårdagen får jag ta någon annan gång för jag är lite stressad nu, men jag kan i alla fall säga så mycket att det var en väldigt roligt kväll!

Nu ska jag hämta Jens om 25 minuter och jag har inte ätit än, bra Clara! Det kommer nog bli dåligt med blogginlägg under helgen, eftersom att vi inte har något internet där nere. Så det får ni stå ut med, men på söndag kväll är jag tillbaka så då är allt som vanligt igen!

Ha det bäst så länge!!

Av Clara Olsson - 12 maj 2010 17:21

Nu styr vi kosan mot melleringe-eker och Max. Där ska vi styra upp lite klassfest, med grillning och sedan utgång. Det blir dock en nykter tillställning för mig eftersom att vi åker till Falkenberg tidigt imorgon bitti så vill jag både vara pigg då men även kunna köra, så att Jens slipper köra hela biten själv. Men vad gör det? jag kommer ha jätte roligt i alla fall och framförallt så kommer jag vara pigg imorgon.

Jag ska försöka hinna med ett inlägg imorgon innan vi drar, men jag lovar ingenting för ni vet ju hur det brukar gå då.


Kram på er!!

Av Clara Olsson - 12 maj 2010 10:56

Gud vilken bra dag jag hade igår, det var verkligen en perfekt födelsedag på alla möjliga sätt. Igår kväll kom som sagt släkten hit och jag fick jätte mycket bra paket. Av mormor och morfar fick jag en ursnygg Tiger väska, som jag har varit och tittat på flera gånger och den har stått långt upp på min önskelista. Av min gammelmoster fick jag pengar, av min morbror springbyxor så nu slipper jag springa i underställsbyxor, det är nämligen inte allt för snyggt, haha. Av kusinerna i Örebro fick jag en sminkning på Make up store samt en stor korg full med frukt och choklad, perfekt för mig! Av kusinerna i Karlskrona fick jag två jätte fina Jelly Bean skålar, jag har redan fyra stycken, två rosa och två gröna och igår fick jag två lila. Av Jens fick jag pedikyr till mina små fötter, något som verkligen behövs. Samt en svart kofta, min andra har nämligen gått sönder och det går praktiskt taget inte att leva utan en svart kofta, är det något som alla tjejer verkligen har i sin garderob så är det en svart kofta, för de passar till precis allt. Av Jens alldeles för snälla mamma fick jag en ansiktsbehandling. Så man kan väl inte vara annat än nöjd? Ett stort tack till allihopa, och även till alla er som gratulerade mig på annat vis igår. Här kommer lite bilder både på presenterna men även andra bilder från gårdagen..

Tiger väskan.

   De lila skålarna från Jelly Bean.    

Byrån.

 

     

    

Fruktkorgen!

Min fina mormor, morfar lyckades tyvärr simma ur bilden..  


Av Clara Olsson - 11 maj 2010 17:39

       

Släkten är här alldeles straxt, men jag passade på att ta lite bilder innan. Linnet som jag har på mig är det linnet som jag fick imorse, av märket Fornarina och jag älskar det. Jag lovar även att visa er bilder på byrån som jag fick imorse, men först släkten och massa mat.

Av Clara Olsson - 11 maj 2010 16:17

Nu är det där förbaskade matteprovet avklarat och det känns så skönt!! Jag ska dock inte ropa hej riktigt än, först när jag får veta om jag har klarat det eller inte så kommer jag att kunna stryka kursen, matte c. Men tills jag får reda på hur det gick så är det ingenting att göra, jag kan inte ändra resultatet nu. Så därför lägger jag matten bakom mig och fokuserar på lite annat!


Klockan sex ikväll kommer släkten hit, så det blir en hel kväll full med mat, tårta och såklart lite presenter. Precis som det ska vara när man fyller med andra ord. Förörvrigt så tycker jag att det är lite roligt att det ska vara dåligt väder hela veckan, men på min dag, ja då skiner solen. Vem vet, vädargudarna kanske är på min sida i alla fall!? I så fall så önskar jag mig fint väder till den fjärde juni, jag hoppas att ni kan fixa det. Själv ska jag ta och fixa i ordning dukningen.


Kramar till er!

Av Clara Olsson - 11 maj 2010 09:18

      Och så var man ett helt år äldre, och precis som vanligt känner jag inte alls någon skillnad. I morse blev jag i alla fall väckt av mina föräldrar som försökte sig på lite fin sång på morgonkvisten och jag måste väl erkänna att det lät sådär. Av dem så fick jag en byrå, så att jag kan avlasta min garderob lite, väldigt välbehövligt. sen fick jag ett jätte fint linne från Fornarina, som jag dock hade valt ut själv, men ändå. Utöver det fick jag nagelförlägning till balen och studenten, samt desperete housewives säsong fem. Sen hade även mamma gjort köpt jordgubba, köpt färskt bröd och gjort smoothie åt mig. En riktigt bra start på födelsedagen med andra ord.


Nu ska jag ta och åka iväg till skolan för att först ha lite svenska och sedan matteprov. Det suger verkligen att ha matteprov på min födelsedag, för jag vet hur irriterad jag blir om det går dåligt på provet, då är hela dagen förstörd. Så jag ska verkligen göra mitt absolut bästa, så att matteprovet förgyller min födelsedag och inte tvärtom. Vid halv fya borde jag vara hemma igen, så då hörs vi igen mina vänner!


Ha världens bästa dag!!

Av Clara Olsson - 10 maj 2010 21:45

Precis som jag nämde i fredags så händer de väldigt mycket roliga saker just nu, imorgon fyller jag, på onsdag styrs det klassfest och på torsdag Falkenberg. När det händer såhär mycket roliga saker samtidigt så brukar det ofta hända att jag har svårt av att njuta av nuet. Jag kan ha längtat efter en viss händelse jätte länge och sedan när den dagen eller den händelsen väl inträffar, då är jag i full fart med att längta efter nästa sak. Jag tycker själv att det är ganska så jobbigt eftersom att jag hela tiden måste ha nya saker att se fram emot, att längta efter. Just nu har jag mängder av saker att längta efter, vilket också kan vara lite farligt. Eftersom att det blir ännu svårare att fokusera på nuet, då jag har så mycket att se fram emot. Skulle det däremot vara tvärtom, att jag bara har en sak att se fram emot och sedan inget mer, då brukar jag oftast vara lite bättre på att fokusera på nuet, eftersom att jag helt enkelt inte har något annat att längta efter.

Jag vet att jag måste bli bättre på det här, jag måste lära mig att leva i nuet och att njuta av det som händer just nu, utan att bara längta efter nästa och nästa. Ett tydligt exempel var när jag var i Hollywood och bara längtade  till nästa ställe och till nästa händelse. Jag var förtusan i Hollywood, och jag njöt inte? Nej nu får det banne mig bli bättring på det här, jag ska skärpa mig. Jag ska lära mig att leva i nuet, att njuta av den här minuten, sekunden utan att bara tänka på nästa..


Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och sova. Jag sov jätte dåligt inatt så jag behöver ta igen lite nu. Imorgon råkar det vara någon som fyller år, så tippar nog på att jag får vakna till skönsång imorgon. Godnatt på er!

Ovido - Quiz & Flashcards