California Dreamin'

Alla inlägg under maj 2010

Av Clara Olsson - 6 maj 2010 20:58

har varit att bära kassar och springa mellan butiker. det låter jobbigt va!? Men tro mig det är det! Jag och mamma har i alla fal haft en toppendag i storstaden, vi har ätit, fikat och såklart shoppat. En riktigt mysig dag tillsammans med världens bästa mamma!

Om en stund så lovar jag att visa er vad som finns i påsarna också;)  

Av Clara Olsson - 5 maj 2010 22:21

Imorgon bitti sticker jag och mamma iväg till Stockholm för att vårshoppa lite. Det är framförallt lite saker till balen och studenten som fortfarande måste hittas, sen hoppas jag även kunna hitta lite annat. Men om jag känner mig själv rätt så borde ju inte det kunna vara några som helst problem. Men vad ska man göra, det är ju faktiskt (oftast) så att det är kläderna som skriker på mig och inte tvärtom. Och alla har vi ju lärt oss att man inte ska lämna någon i sticket, så vad annars finns det att göra än att köpa plagget!?

Morgonens shoppingdag kommer såklart också att innehålla en god lunch, samt  youghurtglass på Gallerian, det är ett måste! Så som ni förstår så kommer jag inte ha värst mycket tid för att blogga imorgon. Men ett inlägg till kvällen ska jag nog hinna med. Nu sömn, så att jag är ordenligt utvilad tills imorgon! Sov gott allihopa!!


Kramar

Av Clara Olsson - 5 maj 2010 19:45

Nu har mamma och jag varit förbi hennes frisör en snabbis, det är nämligen hon som ska göra mitt hår till balen så hon ville att vi skulle diskutera lite kring hur jag ville ha håret. Efter lite förslag från henne och från mig kom vi tillslut fram till ett kanon bra förslag. Det är jätte svårt att förklara hur det ska se ut, men det kommer i alla fall att vara en fläta i luggen och sedan lockat där back och lite löst upphängt på sidorna. Ja, det är som sagt jätte svårt att förklara men jag tror att det kommer blir riktigt snyggt.


Nu kurrar magen så det är dags att göra i ordning lite fil och skorpor och titta på "drömmen om italien". Något mer inlägg ska jag nog hinna med senare under kvällen. Puss på er så länge!

Av Clara Olsson - 5 maj 2010 16:37

Idag är jag trött och riktigt omotiverad till att plugga. Jag har matte böckerna bredvid mig men jag orkar verkligen inte öppna dem. För jag vet bara hur galen jag kommer att bli när jag inser att jag inte förstår. Imorse hade jag lite mer energi så då försökte jag verkligen att plugga, men det gick inte så värst bra. Jag och min mattebok brukar ha lite svårt för det där med att samarbeta och jag vet inte riktigt vad vi ska göra åt det. Men på måndag har jag mitt sista matteprov någonsin, och då ska det bara gå bra! Så på något vänster så måste ett samarbete byggas upp mellan oss, en bra idé vore ju om herr mattebok skulle kunna börja med att visa rätt svar i boken. För tro mig, det är alltid så att det är jag som har rätt och facit fel, jag har bara lite svårt att bevisa det..

Av Clara Olsson - 5 maj 2010 11:25

Haha det känns verkligen inte som att jag skriver om annat än skolan just nu. Men det kan bero på att jag spenderar nästan all min tid åt den just nu, är jag inte i skolan så sitter jag hemma i skolan och pluggar. Så förlåt för ruskigt dålig variation här i bloggen, men jag lovar er, det blir bättre så fort jag kommer få lite tid över för annat än skolan.


Nu ska jag i alla fall åka iväg till ja, ni förstår vad och käka med Pernilla och Stina. Efter det står naturkunskap på programmet och sedan stan och fika med Ninni. Det blir nog en bra dag!!


Time to go!



Av Clara Olsson - 4 maj 2010 20:55

Jag nämnde i förra inlägget att mit liv går i ett oerhört högt tempo just nu, något som jag faktiskt gillar. Men nästa vecka blir det faktiskt lite vila, på onsdag kväll åker jag och Jens till Falkenberg, där hans mormor och morfar har en sommarstuga precis vid havet. Vi stannar där nere fram tills på söndagen, alltså över kristi himmelfärd. Det enda som är inplanerat under de där dagarna är fredagen, då vi ska till Liseberg.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och nöjesfält, men någonting händer i kroppen och jag blir alldeles galen. Jag blir som ett barn på julafton, mina ögon bara glittrar och jag blir helt fylld med glädje. Karusell efter karusell och jag tröttnar aldrig, tvärtom, efter varje gång jag har åkt något så får jag en sådan kick, att jag bara vill åka mer och mer. Ja, jag älskar verkligen nöjesfält och jag älskar känslan som jag får av att vara där och kicken som jag får av att åka allt. Det bästa nöjesfältet som jag har varit på i mitt korta liv är helt klart Magic Mountain i Kalifornien, om ni tycker att bergochdalbanorna på Liseberg är läskiga, då ska ni inte åka dit. Av de ca 20 bergochdalbanor som de hade så var det en som inte gick upp och ner, en! Men jag bangade aldrig och åkte faktiskt allt. En riktigt upplevese vill jag lova. Nu kommer det inte riktigt att bli samma upplevese nästa fredag eftersom att man inte riktigt kan jämföra Liseberg med Magic Mountain, men en sak som är säker är att jag i alla fall kommer att få uppleva den där underbara känslan igen, känslan som inte går att jämföra med annat än små barns glädje på julafton.


  N

Några bilder från Magic Mountain, bergochdalbanan längst ner var enda på hela nöjesfältet som inte gick upp och ner. Den översta var riktigt läskig, mitt i själva åket kom det som ett fritt fall om ni förstår vad jag menar. Men den var riktigt roligt!!

Av Clara Olsson - 4 maj 2010 19:08

Vad tusan tänker ni nu, leva på en motorväg!? Det jag syftar på är såklart hastigheten, att mitt liv går i 110 just nu, precis som hastigheten på motorvägen, hajjar ni!?

Jag har fullt upp varje dag och det finns inte mycket tid över för att vila, det händer verkligen någonting hela tiden känns det som. Fram tills på söndag ska jag, fika med Ninni, träffa min frisör och titta på frisyrer till balen, åka till stockholm, redovisa engelskan, träna, jobba, kalasa hos amanda, fika med madde samt laga mat tills min födelsedag (som det förövrigt bara är en vecka kvar tills idag). Ja det går verkligen för runt, men som ni förstod så är det inte bara jobbiga och tråkiga grejjer som det handlar om, nej det är massa trevliga saker också. Så jag ska väl egentligen inte klaga, jag lever livet i en väldigt hög fart, i ett väldigt högt tempo. Men jag gillar det faktiskt, jag gillar att leva på en motorväg och att hela tiden ha roliga saker att se fram emot. Jag gillar mitt liv och allt vet det innebär just nu!

Av Clara Olsson - 4 maj 2010 12:57

Just nu sitter jag i skolan och ska ta tag i mig själv och plugga lite, för ovanlighetens skull liksom. Bredvid mig så har jag Siliva och Stina och de är ungefär lika trögstartade som jag. Vi börjar alltid med facebook, klädsajter och sedan lite bloggar. När vi inser att vi har gjort allt det där så har vi inte längre mycket till val, så då sätter vi igång. Men jag är inte riktigt där ännu, jag har några bloggar kvar. Sen kör vi!!


Jag är hemma igen vid fyra, hör av mig då!!

Ovido - Quiz & Flashcards