California Dreamin'

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Clara Olsson - 5 april 2010 22:16

Jag älskar Lykke Li, jag älskar hennes röst, hennes låtar och hennes texter. Ja med andra ord är det en helt oslagbar kombination, som ni helt klart borde lyssna på. Just nu är det "possibility" som spelas absolut mest i mina högtalare, men det finns även mängder med andra bra låtar med Lykke Lis vackra stämma.


Nu ska jag titta färdigt på Johan Falk och sedan somna ensam, för första gången sen i onsdags. Det gillar jag egentligen inte alls, enda fördelen är att min 90 säng uppleves som enorm när jag sover själv. Men förutom det så finns det faktiskt inte värst mycket fördelar med att sova själv. Fast jag är ju faktiskt inte helt ensam, jag har ju min svarta katt nere vid fötterna. Han är ju faktiskt gosig han också. Nej Kinnaman lockar, sov gott people!!


Hugs

Av Clara Olsson - 5 april 2010 18:43

Äntligen är det bokat och färdigt!! Den nionde juli åker jag och Jens nämligen till Turkiet och Icmeler. Vi har tittat runt på en massa orter och länder ett bra tag nu, men tillsist så hittade vi något som jag tror kommer passa alldeles perfekt! Jag längtar som bara den!! Jag tänkte egentligen lägga in lite bilder både från orten och hotellet, men det vill sig inte riktigt så jag orkar inte vänta. Jag tar det någon annan gång! Nu, de desperata fruarna!!



Av Clara Olsson - 5 april 2010 13:57

Tanken var från början att jag och mamma skulle ut och gå under dagen. Men eftersom att vi är förkylda och trötta båda två så struntar vi i det och har istället varit och köpt träningskläder till mig samt en träningstidning. Så nu känner vi oss någorlunda duktiga i alla fall och förhoppningsvis kan de nya träningskläderna komma till användning snarast. Så istället för att gå så har vi hyrt flm "Patrik 1,5", jag har redan sett filmen men inte mamma och pappa så jag offrade mig på den. Det är ju faktiskt en riktigt bra film!


Jag måste väl även passa på att säga förlåt för gårdagens urusla uppdatering, men jag var helt slut. Vi sov länge på morgonen, sen spenderade jag resten av dagen på lek och buslandet med kusinerna. Och jag lovar er att man somnar gott efter en dag på lek och buslandet.. Nej nu väntar filmen, jag hör av mig senare under dagen!!


Hugs

Ovido - Quiz & Flashcards