California Dreamin'

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Clara Olsson - 7 april 2010 17:22

Pillan sitter och läser veckorevyn och jag sitter här. Vi ska hämta upp Silvia tjugo i så det är dags att åka nu. Jag tror på en kalas kväll i oscaria hallen med alla härliga idrottsmänniskor. Känner vi för det så slår vi till på en utgång efteråt, men det återstår att se! Ha en bra kväll allihopa!!

Av Clara Olsson - 7 april 2010 14:46

Usch jäklar vad jag har i min sabla tand. Så fort jag öppnar munnen så värker det, usch säger jag bara! Jag antar att jag helt enkelt har ätit lite för mycket påskgodis och ett hål i den där sabla tanden. Och jag som var så stolt och glad i höstas för att jag inte hade ett endaste hål, jaja inget att göra. Problemet är bara att jag inte komemr fram till tandläkaren, de har nämligen glömt att lägga av telefonen så när jag ringer här jag bara hur de som sitter i receptionen babblar. Fan vad bra, verkligen!


Sen har jag även fått fint besök idag av Pernilla. Det är ju nämligen SPI-galan i kväll så vi ska vara här innan och göra oss i ordning och sådär. Jag tror även att Stina och Silva droppar in lite senare. Tanken är egentligen att vi ska gå ut efter galan ikväll, men jag är inte alltför taggad. Men vem vet, jag kanske ändrar mig. Vi får se helt enklet!!


Nu ska vi äta mellis och se på desperate housewives!!


Hugs

Av Clara Olsson - 7 april 2010 09:40

Jaha då var man tillbaka i skolan då och jag måste erkänna att det känns sådär. Men så fort man kommer tillbaka hit så inser man att studenten närmar sig med stormsteg. Alla planeringar som lärarna har gett oss börjar ta slut, och nedräkningen som sitter på väggen likaså. Sedan har även balbiljetterna, samt studentfestsbiljetterna (heter det så?) börjat säljas. Så nu känns det verkligen som att vi tar stormsteg mot studenten!!


Nej nu ska jag återgå till lite skolarbete, naturkunskap för att vara exakt. Vi ska skriva en uppsats om dagens klimat i europa, något som jag faktiskt tycker är ganska intressant. Vi människor gräver våran egen grav genom våra otroligt stora utsläpp av koldioxid. Därför tycker jag att det är otroligt viktigt att vi tillsammans hjälps åt, för att stoppa den klimatförändring som redan har påverkat vår värld.



Ovido - Quiz & Flashcards