California Dreamin'

Alla inlägg den 18 april 2010

Av Clara Olsson - 18 april 2010 22:02

Usch jag blir mer och mer beroende av mina glasögon, och jag gillar det inte. Det är jobbigt att behöva släpa runt på de där förbaskade glasögonen och hela tiden komma ihåg att ta med sig dem. Sen trivs jag inte riktigt i dem heller, men vad ska man göra? Jag ser ju som en kratta. Men till sommaren ska jag ta och fixa linser, så slipper jag det här trasslet med glasögon och behöver aldrig oroa mig för att glömma dem!


Nu ska jag ta och se färdigt på Wallander, imorgon bitti vankas matte, jäklars så skoj.


Godnatt på er!!

  


Av Clara Olsson - 18 april 2010 12:33

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Själv lyckades jag sova ändå till tio, helt fantastiskt bra för att vara mig. Gårdagen blev inte så vidare lyckad, väl framme hos Anton så visade det sig att ingen var särskilt vidare taggad på utgång. Så vi satt mest där och umgicks, helt okej kväll ändå. Men jag hade gärna gått ut och gjort stan osäker, men det får bli en annan gång istället. Halv ett var jag och Jens i alla fall hemma och då somnade vi på två röda..


Idag blir det nog inte en så värst ansträngade dag. Jag och Jens har fått i uppgift att åka och handla till tacosen som det bjuds på senare idag. Men utöver det så tror jag inte att vi ska göra så värst mycket mer. Bara ta det lugnt, riktigt skönt faktiskt.


Vi hörs sen!!


Ovido - Quiz & Flashcards