California Dreamin'

Alla inlägg den 8 april 2010

Av Clara Olsson - 8 april 2010 22:22

Gårdagens SPI-gala var verkligen lyckad. Fanny, Madde och Johanna har haft galan som sitt projektarbete och de har verkligen gjort ett kanonjobb, jag är imponerad! Upplägget var fantastiskt och det kändes faktiskt nästan som att man var på en riktigt gala. Sen var det såklart även roligt med alla prisutdelningar och underhållningen. Och maten var bra den också. Så ja det var en riktigt toppenkväll med andra ord! Som ni ser så lyckades jag även ta lite bilder, dock är de katastrofala allihopa. Min kamera och mörker samarbetar sådär bra, men jag önskar min faktiskt en ny. Hur som får ni nöja er med dessa bilder för nu i alla fall! Nej nu är jag fantastiskt trött så jag tror att det är dags att sova. Men först några omgångar Lykke Li, sen somnar man gott, hoppas att ni gör detsamma!


Hugs

      

Av Clara Olsson - 8 april 2010 19:49

Jag nämnde ju förut att jag hade varit hos tandläkaren och när jag åkte dit så hände världens sjukaste grej. När jag kommer vid rondellen vid Parkhallen (jag körde bil) så får jag världens känsla om att jag kommer bli stoppad av polisen och då menar jag verkligen världens känsla. Jag blev nervös och satt och tittade på hastighetsmätaren hela tiden så jag verkligen körde i femtio, för jag var verkligen bergis på att polisen snart skulle dyka upp. Precis då dyker två kommunarbetare upp i gula reflexvästar och jag reagerar direkt, men fel det var ju inte polisen. Men vilka tror ni står vid nästa korsning? Jo polisen, och blir jag invinkad (de vinkade in långt ifrån alla)? Ja såklart!! Helt jäkla sjukt att jag kunde känna på mig det innan och verkligen vara helt stensäker på att jag skulle bli stoppad. Riktigt läskigt. Hur som helst så hade jag i alla fall med mig körkortet den här gången och för fort hade jag ju inte heller kört då jag under sista sträckan hade varit toknervös och vågade inte köra en km för fort. Men, men allt gick i alla fall bra, jag måste dock säga att jag tycker att det är ganska roligt att jag som knappt har haft mitt körkort i ett halvår redan har blivit stoppad två gånger, när min mamma som har haft sitt i nästan trettio år bara har blivit stoppad en gång.

Slutsatsen efter dagen: lita på magkänslan!!


Nu ska jag göra i ordning lite hallon och fil och till på desperate housewives, vad annars liksom? Jag ska även försöka lägga in lite bilder från galan igår senare under kvällen, så håll koll!


Hugs


Av Clara Olsson - 8 april 2010 17:45

Förlåt för urusel uppdatering under dagen, men jag har inte haft tid helt enkelt. Jag har gått i skolan fram till fyra och däremellan har jag även hunnit med ett tandläkarbesök som faktiskt gick strålande. Jag som var helt övertygad om att jag hade ett hål i tanden blev glatt överraskad. Anledningen till tandvärken var troligen bara min förkylning som hade satt sig i bihålorna. Så det var ju fantastiskt skönt!


Hur som helst så är jag i alla fall hemma nu och har precis lagat i ordning lite mat, lax och potatis. Sen ska jag och mamma iväg och handla och senare ikväll ska jag uppdatera mera och berätta om en sjukt läskig sak som hände mig idag, men det tar vi senare.


Hugs

Ovido - Quiz & Flashcards