California Dreamin'

Alla inlägg den 26 april 2010

Av Clara Olsson - 26 april 2010 22:10

För tillfället går min mamma runt och dansar och sjunger till "Jag måste ringa Carina", tack vare Baren Håkan som under dagens program gjorde lite för mycket reklam för dansband. Innan jag somnar så tror jag att det är bäst att jag tystar nere henne, jag har en känsla av att det kan bli en oerhört lång natt annars.


Jag vet att jag lovade er en bild på min studentklänning under dagen, men det har inte blivit så. Under hela eftermiddagen så var jag ensam hemma och jag kände inte riktigt för att be byggnadsarbetarna fotografera mig. När mamma väl kom hem så var jag precis på väg till träningen och när kom tillbaka så var jag både trött, svettig och hungrig. Men förhoppningsvis imorgon, jag lovar inget för då slipper jag få dåligt samvete om det nu mot förmodan inte skulle bli en bild imorgon heller.


God natt på er!!


Av Clara Olsson - 26 april 2010 21:30

Finns det någon härligare människa än Maria Montazami. Så otroligt charmig och snäll och jordnära. Hennes vardag verkar väldigt lättsam och hon verkar inte ha värst stora problem. Men vad gör det? Hennes liv är otroligt fartfyllt och roligt att hänga med i. De andra hemmafruarna tycker jag däremot inte är värst, jag menar vilken kvinna över 20 vill ha en barbiefest? Vad är felet liksom? Men tack vare Marias glädje och härliga inställning, så tänker jag fortsätta titta på hemmafruarna, så länge Maria är med. Keep up the good work!!

Av Clara Olsson - 26 april 2010 17:47

Nu har jag spenderat hela eftermiddagen framför datorn, och verkligen försökt att bli färdig med engelskan och jag har nästan lyckats. Lite små grejjer kvar bara sen är jag färdig, eller ja sen måste jag såklart gå igenom hela texten, rätta stavfel och konstiga meningar. Men det får jag ta sen, just nu känns det fantastiskt skönt att jag i alla fall börjar se ett slut på den där sabla engelska uppsatsen.

Nu tar jag i alla fall och sticker iväg och tränar och får lite omväxling. Det ska bli skönt att få slippa datorn och allt plugg för ett tag och få svettas riktigt ordentligt. Jag är tillbaka vid åtta, så jag hör av mig då. Ska även försöka att ta någon bild på min studentklänning då också, jag lovade ju faktiskt!

Av Clara Olsson - 26 april 2010 14:44

När jag fick min mobil i julas så ingick spotify premium fram till påsk. Dock verkar telia ha varit lite extra snälla mot mig och lät mig därför behålla spotify premium fram tills idag, då det tog slut. Jag har verkligen älskat att ha tillgång till all musik, när som helst eftersom att jag kan lyssna i min mobil så har det betytt underhållning både när jaga har sprungit och cyklat. Men det absolut bästa är nog ändå att man kan lyssna utan i "offline mode", tack vare det och "flight mode" kunde jag till och med lyssna på planet ner till Thailand, och på stranden i Thailand. Men nu är det slut med den fantastiska möjligheten, tanken på att behålla premium och då få betala 100 kronor i månaden fanns, men jag la ner den, 100 kronor är för mycket. Men vem vet, jag fyller ju om några veckor. Någon snäll själ som kanske vill stötta mig, till otroliga musikmöjligheter!?

Och precis nu kom reklamen, jag som nästan hade glömt den.. Premium sponsor sökes!!

Av Clara Olsson - 26 april 2010 12:31

Ända sedan vi flyttade in i vårat hus (00) så tycker jag mig ständigt ha upplevet att det har varit byggarbetare. Först skulle huset målas om ute, sedan innne, något som visserligen är uppfigter för målare men ändå. Efter det skulle köket göras om, sedan badrummet och förra våren var det plattorna. I år är det såklart dags igen och nu är det staketet som ska bytas ut. Det har egentligen varit mögligt ända sedan vi flyttade in, så det är verkligen dags nu.

Men det roligaste är att nästan alla av dessa projekt som vi har gjort har vi gjort under våren, varför vet jag inte!? Så nu ska vi altså leva bland byggnadsarbetare och borrmaskiner i två veckors tid. Stackars Zigge blev livrädd bara av deras ankomst, när de sedan började riva med staketet blev han så rädd att han gömde sig under soffbordet. Det här kan bli två långa veckor, men som sagt så är det ju inte vår förens byggnadsarbetarna gästar oss.

Ovido - Quiz & Flashcards