California Dreamin'

Alla inlägg den 27 april 2010

Av Clara Olsson - 27 april 2010 21:23

För bara några minuter sedan så fick jag en inbjudan av Amanda till hennes födelsedag, då lite gamla traditioner ska återupplivas. När vi var yngre och var på kalas hos Amanda så innehöll kalasen jämnt en massa roliga lekar och tävlingar. Det var t.ex äta på ett äpple i en hink med vatten, leta efter en godisbit i en stor mjölskål och så det roligaste av allt, mums mums katapulten, som gick ut på att fånga flygande mums mums i munnen. Jäklar vad roligt vi hade!! Så jag tippar på att några av de här lekarna kommer att köras när vi firar henne. Jag har även en känsla av att det kommer vara alkohol med i bilden för första gången, frågan är hur resultatet då kommer att bli? Det kommer troligen att flyga mums mums hej vilt och ingen kommer att lyckas fånga dem i munnen, som man ska göra. Hur som helst så är jag i alla fall helt säker på att det kommer bli riktigt roligt, ett riktigt bra initiativ måste jag säga! Här kommer lite bilder från ett annat kalas hos Fanny, men förutsättningarna var ungefär detsamma. Tävlingarna dock lite annourlunda, men vi hade helt klart lika roligt!!


       

Det var ett par år sedan bilderna togs, vilket kanske syns. Men jag älskar att titta igenom lite äldre bilder, just för att de är förknippade med så otroligt mycket fina minnen som jag aldrig vill släppa..

Av Clara Olsson - 27 april 2010 20:07

Jag vet inte om det är något fel på mig men jag gillar att storhandla. Jag tycker att det är mysigt att dra runt i affären och plocka på sig massor med olika varor, men det kanske just är det som är själva saken. Än så länge är det mamma och pappa som står för matkostnaderna, så när jag och mamma är och storhandlar så slänger jag ner lite allt möjligt i korgen och så betalar mamma, det kan ju liksom inte bli bättre. När jag däremot om bara några få år kommer att bo själv, ja då tror jag inte att jag kommer gilla att storhandla längre. Då jag själv måste stå för alla matkostnader och troligen kommer behöva leva på nudlar och eldorados billiga pasta. Nej, då kommer det helt klart inte att vara roligt längre. Så det är helt enkelt bäst att passa på och följa med och handla nu, och njuta av all god mat, medan man har chansen.. 

Av Clara Olsson - 27 april 2010 09:46

I morse var jag som sagt ute och sprang eller jag joggade nog egentligen mer än vad jag sprang. Men hur som helst så var det fantastiskt skönt väder, upp mot 15 grader och jag skulle helt klart ha kunnat sprunigt i bara tishirt. Klarblå himmel, värma och härlig luft, ja men visst, våren är äntligen här för att stanna!!

När jag kom tillbaka så hoppade jag in i duschen och sedan åt jag frukost. Efter frukosten har jag föröskt att plugga lite religion, vi har nämligen vårat sista religionsprov på torsdag så jag insåg att det kanske var dags att börja plugga nu. Vid elva ska jag till skolan och käka och efter det så har jag svenska och sedan världens längsta håltimme innan matten.


Dags att återgå till böckerna, jag har haft en alldels för lång paus nu!!

Ovido - Quiz & Flashcards