California Dreamin'

Alla inlägg den 20 april 2010

Av Clara Olsson - 20 april 2010 22:27

Jag vet att jag har sagt det förut, men jag säger det ingen. Lykke Li, vilken underbar röst, vilka underbara texter och vilka fantastiska låtar. Jag är helt besatt och kan inte sluta lyssna, vill inte sluta lyssna. Lykka Li får i kväll äran att sjunga mig till somns, och  jag tror därför att jag kommer somna fantastiskt gott.. Hoppas att ni gör detsamma!!

Av Clara Olsson - 20 april 2010 18:31

Att plugga när man har världens gosigaste katt nära. Han är sjukligt sällskapsjuk och vägrar vara ensam. Därför lägger han sig alltid på skrivbordet på mina böcker, just för att slippa vara ensam. För tillfället har han dock valt en stående position och vill hela tiden gosa. Det blir såklart jätte svårt att både se i boken och skriva på datorn när man har en stor katt framför sig. Men vem vet, han kanske tycker att jag har pluggat för mycket och bör ta en paus. Så ja visst, jag ägnar några minuter åt min fantastiskt sällskapsjuka katt..


    

Av Clara Olsson - 20 april 2010 14:42

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Själv är jag oerhört glad över att nu kunna styrka kursen "Projektarbete" från listan. Vi hade nämligen våran redovisning idag och eftersom att rapporten redan är inskickad så är jag faktiskt helt färdig. En sak mindre att tänka på i alla fall, alltid något!


Nu ska jag ta tag i mig själv, avsluta min alldeles för långa paus och återgå till naturkunskapen. Efter det middag och promenad med mamma.


Ha det bäst så länge!!

Ovido - Quiz & Flashcards