California Dreamin'

Alla inlägg den 15 april 2010

Av Clara Olsson - 15 april 2010 21:16

Ja, rubriken stämmer, tyvärr. Jens vill verkligen se matchen så vad har jag för val? Men jag får i alla fall ligga i världens gosigaste famn så det gör det helt okej ändå. Men jag kan lova er att jag aldrig kommer få för mig att titta på hockey själv, nej hörni det kommer inte hända. Jag och hockey kommer bara gå ihop när Jens är med i ekvationen, aldrig annars!!!


Av Clara Olsson - 15 april 2010 16:52

Nu har jag skrivit ännu lite mer engelska, men det känns inte riktigt som att det spelar någon roll. Jag kommer ändå ingenstans, jag bara skriver och skriver samtidigt som jag kommer på mer och mer saker som måste vara med i den där förbannade uppsatsen. Åh jag blir galen, men imorgon ska jag fortsätta och då ska jag kötta riktigt ordentligt!

Nu ska jag i alla fall ta och åka iväg hem till Jens, han mumlade något om att det var hockey på tv, så jag antar att jag får ta med mig mina tidningar som jag fortfarande inte har läst ut. För hockey intresserar mig faktiskt inte alls. Möjligtvis när Jens spelar, men då är det mest för att det är han. Men jag brukar dock ändå aldrig hinna se honom på planen, all sabla utrustning gör att jag inte känner igen honom och när jag väl hittar honom tack vare nummret på ryggen, ja då är det dags för honom att byta. Gud så meningslöst, i handboll spelar man ju minst 10 minuter innan man byter, hockeyspelarna hinner ju knappt ut på isen innan de byter, gud så onödigt.


Nej magen kurrar, dags för lite mat. Jag har en grillad kycklingfile i kylen och sen var tanken att jag skulle koka ris, men vad tusan jag är hungrig nu och inte om halvtimme. Äh vi skippar riset och går direkt på kycklingen istället, vem orkar vänta liksom.


Vi hörs senare!!

Av Clara Olsson - 15 april 2010 10:51

Idag känner jag mig mycket piggare och gladare. Jag har sovit super gott och vaknade upp och var jätte pigg. Jag har suttit och skrivit engelska hela morgonen så nu ska jag precis åka iväg till skolan för att skriva lite mer. Kvart i tolv ska jag möta mamma och mormor för att äta lunch med dem på Saigon eftersom att mamma fyllde igår. Eftermiddagen kommer bestå av ännu mera engelska, min förhoppning är att bli klar till nästa vecka, så att jag har god tid på mig att gå igenom den och rätta alla miljoner stavfel. Nej vad tusan, nu måste jag åka så att jag överhuvudtaget hinner till skolan innan jag ska träffa dem för lunch. Ha en toppen bra dag allihopa!!

  

Ovido - Quiz & Flashcards