California Dreamin'

Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av Clara Olsson - 2 augusti 2011 06:55

Ja efter att ha bott på hotell i nästan en vecka nu känns det riktigt skönt att äntligen få komma till ett hem och få komma till rätta. Dock har vi haft en ganska jobbig dag, åkt runt en hel del för att köpa täcken, kuddar och en madrass det fanns nämligen redan en så därför behövde vi bara köpa en till, vilket var skönt speciellt för plånboken eftersom att vi då delade på priset till den ena. Vi har även hunnit med att städa en hel del och handla mat och så har vi även hunnit med att dricka öl ur röda plastmuggar, så jävla amerikanskt. Egentligen är det där så sjukt töntigt, jag menar en röd plastmugg vad är grejen med det egentligen? Men efter att ha sett alldeles för många amerikanska filmer så kan jag inte sticka under stolen med att jag har längtat efter att dricka öl ur dessa muggar, så ja nu har vi gjort det!

Imorgon ska vi skriva engelska test och efter det ge oss ut och leta mobilabonnemang, vi skulle även behöva få tag på cyklar så fort som möjligt, det är nämligen jätte smidigt att cykla här i SB och nästan alla gör det så därför ska vi införskaffa oss varsin cykel så fort som möjligt. 

Bara för att förtydliga det hela, när jag skriver "vi" så menar jag mig och Rebecka, vi åkte hit tillsammans och nej vi kände inte varandra sen innan men jag är jätteglad att vi har gjort allt tillsammans och att vi nu bor tillsammans. Vi fungerar jättebra tillsammans och kompletterar varandra på ett sjukt bra sätt, när hon är stressad är jag lugn och tvärtom. Hon hittar överallt och läser kartor och jag följer efter och berättar vilka affärer som är bra, ja typ så. Vi fungerar i alla fall skit bra tillsammans vilket gör det hela lättare. Sen har vi även träffat lite andra svenska tjejer här nere, så det ska bli roligt att lära känna dem bättre och såklart våra roommates som vi inte har hunnit prata med så mycket än så länge. Visserligen hann vi prata en del med den ena killen idag, den andra kommer inte förens senare under veckan. Den andra killen som har huset skjutsade runt oss överallt så vi kunde köpa allt vi behövde vilket var hur schysst som helst, sen fick vi även träffa hans familj som bjöd oss på lunch, mot våran vilja men vi fick absolut inte betala. Snällare människor än amerikanare det tror jag inte går att hitta, jag har inte stött på en enda dryg eller otrevlig människa alls och då har vi ändå varit här i snart en vecka. I Sverige möter jag dryga människor varje dag. 


Nu ska jag ta och krypa ner under täcket som är alldeles nytt och över det mina egna lakan, så man känner sig på något konstigt vis som hemma.


Från och med nu kan ni i alla fall räkna med ordentligt med inlägg och även bilder, jag har fortfarande varit riktigt dålig på att ta kort men helt ärligt så har det inte varit något att fota än så länge. Men från och med imorgon blir det ändring på det, så tillsdess ha det bäst och ta hand om er!!

Ovido - Quiz & Flashcards