California Dreamin'

Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av Clara Olsson - 29 augusti 2011 19:03

Såhär roligt har vi när vi åker taxi i Santa Barbara, och alla ni över 40 som blir oroliga nu över att de ser lite för galet ut, lugn bara lugn det är världens bästa taxichaufför och de dricker definitvt inte, det är snarare så att de tillåter oss att vara lite mer högljudda och galna i bilarna, tillskillnad från hur det är i Sverige. Hur som helst, såhär roligt hade i i fredags när vi rullade mot IV.



 

Av Clara Olsson - 29 augusti 2011 05:35

Och ja vi är helt slut, helgen har verkligen tagit kol på oss så nu sitter vi här och vill egentligen bara gå och lägga oss. Så redan där antar jag att ni förstod att vi var ute och festade igår också, dock blev det inte alls så vidare farligt utan snarare en väldigt lugn kväll. Vi hängde som vanligt hos Matilda till en början, där vi förfestade lite med Sofia och en två andra svenska tjejer, Linda och Sara. Efter en stund gick vi bort till killarna och hängde där en stund innan vi tog oss till IV. Väl framme i IV visst vi dock inte vart vi skulle så vi drog mest bara runt, gick rakt in på någon fest som dock inte var så vidare värst så vi drog efter en stund och ingen visste riktigt vart vi skulle så vi hamnade på stranden, sen gick vi upp igen och kom fram till att vi borde ringa en taxi och ta oss hem, vilket vi då också gjorde dock tog det längre tid än vanligt så vi blev kvar nästan en timme till innan taxin tillslut kom och då tog vi oss tillbaka till La Brezza där vi blev kvar en stund till, dock var det inget vidare drag där heller så vi drog hem redan vid halv tre eller något. Vi övervägde ett tag att gå men valde istället att ringa våran härliga taxikille, Rachid som såklart kom på en gång och när han väl kom så berättade han att han precis hade kommit hem ifrån Las Vegas och att det här var hans privata bil som han åkte i han jobbade liksom inte ens. Men han ville inte att vi fyra tjejer skulle vandra hem själva så därför kom han och hämtade oss ändå, hur snällt var inte det liksom? Så givetvis blev det en gratis taxitur där också, världens bästa taxi med andra ord. 


Vad gäller dagen så finns det inte så mycket att säga, vi har mest städat, tvättat, handlat och lagat mat och såklart pluggat, roligt va? Nej inte direkt, men ibland måste man ha sådana dagar också och nu när vi är färdiga så känns det faktiskt väldigt bra vill jag lova.


Imorgon väntar skola och sen gymmet, uppdaterar er mer efter det


kramar

Ovido - Quiz & Flashcards