California Dreamin'

Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Clara Olsson - 11 augusti 2011 20:59

Börjar faktiskt lessna lite på vädret här, nu har det varit mulet i en vecka vilket verkligen suger. Visserligen är bättre väder på ingång och det kommer i princip att vara varmt hela hösten  men ändå jag vill ha sommar nu! 

Så eftersom att vädret inte är det bästa så finns det liksom inte så mycket annat att göra än att hänga nere på stan, nu har vi visserligen inget mer som måste fixas men det är ju alltid roligt att gå runt att titta, inte köpa bara titta. Men det vi i alla fall ska göra är att försöka få fatt i teoriböcker så vi kan dra igång och plugga teori nu innan skolan börjar och sen bara göra de där förbaskade testen så vi kan dra på roadtrips sen, det ser jag fram emot. Till kvällen blir det förhoppningsvis bio också, vi ska försöka fixa biljetter nu också, och sen tippar jag på ett det blir minst en kopp kaffe ifrån Starbucks, för mat och dryck måste jag ju bara få shoppa, annars överlever jag ju inte, haha.


Har inga roliga bilder att visa er så ni får nöja er med en bild på mig, tagen för någon minut sen.. 


Kram på er, vi hörs mer senare!

 

Av Clara Olsson - 11 augusti 2011 06:22

Vi är helt slut idag, både jag och Rebecka vilket såklart har att göra med att vi sov dåligt inatt och att vi var tvugna att gå upp alldeles för tidigt imorse (halv sju) så tidigt har jag inte gått upp sen jag jobbade? Så nej idag har det varit riktigt tungt vill jag lova. Så fort vi kom hem ifrån skolan så la vi oss i varsin säng och var nära på att somna, men som tur var gjorde vi aldrig det antar att vi inte skulle ha somnat inatt då, så det var ju bra. Så vi käkade lite istället, så att magen i alla fall skulle bli nöjd. Efter det kom killarna hem, vi pratade lite med dem innan vi gav oss ut på en promenad till Starbucks för lite välbehövligt kaffe. Vi har Starbucks inom ett perfekt avstånd här, det tar ungefär en kvart att gå och bussarna går hela tiden. Det starbucks ligger typ i ett bostadsområde så det är mycket lugnare där än nere på stan vilket är skönt. Att de sen också har gratis internet gör inte direkt saken sämre, så jag känner på mig att vi kommer hänga där en hel del, speciellt när skolan drar igång då kommer vi sitta där och plugga det ser jag fram emot!

Efter kaffet gick vi till mataffären och köpte med oss massa frukt hem och gick hem och gjorde en riktigt god fruktsallad. Nu sitter vi vid varsin dator och båda två och bara stirrar, jag ska gå och lägga mig alldeles straxt och sen är jag förhoppningsvis människa imorgon igen..


Så tack och hej för nu och föråt för att lite halvtrist inlägg, men tyvärr så händer det inte alltid roliga saker här borta haha.


PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards