California Dreamin'

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Clara Olsson - 9 augusti 2011 19:49

Det känns inte som att vi gör något annat än att gå på stan här, varje dag har vi saker som ska fixas och köpas så därför springer vi alltid nere på state street (huvudgatan) sen är det ju faktiskt också så att vädret inte heller är det bästa, vilket förvånar mig? Jag trodde att det var mer sol i Kalifornien än vad vi har sett här? Visserligen kommer högsäsongen här lite senare så det är sommar fram till oktober och det ska tydligen bli varmare och varmare nu, men ändå det är mitten av augusti och mulet för fjärde dagen i rad? Jaja, vi hoppas på att vädret blir bättre och det ganska så snart för jag känner mig sugen på stranden!


Det här blev ett lite kortare inlägg men så blir det ibland, vi är som sagt på språng och ska med bussen alldeles snart. Vi hörs mer ikväll då blir det ett lite längre inlägg, tills dess så får ni ha det bäst!

Av Clara Olsson - 9 augusti 2011 06:23

Jag har tjatat om en byrå de senaste dagarna, så mycket så att Rebecka vid ett flertal tillfällen har tröttnat, vilket inte alls är konstigt. Men eftersom att vi bara har varsin madrass att ligga på och alldeles för mycket kläder i garderoben så önskade jag en byrå både för att det blir snyggt och för att få undan lite kläder ifrån garderoben eftersom att det har varit kaos där. Så efter lite om och men tog vi oss tillsist till K-mart för att inhandla byrån och lite annat smått och gott, typ kuddar, filtar, handdukar osv. När vi sedan kom hem och skulle montera upp byrån så gick det inte riktigt så lätt som jag hade hoppats på, det var 511 delar och ungefär lika många skruvar och muttrar och jag tappade hoppet direkt. Alla som känner mig vet att jag inte är särskilt händig av mig och att jag inte heller är den bästa på att läsa instruktioner jag gör helst på mitt eget sätt (vilket inte alltid slutar bra). Som tur var hade Rebecka stenkoll så därför lämnade jag över instruktionerna till henne (trots att det var min byrå) och jävlar vad duktig hon var. Jag bara satt där och var helt fascinerad över hur hon skruvade och spikade och fixade, jag tog mest order och gjorde som hon sa åt mig, bara för att inget skulle bli fel. Även om det gick ganska smidigt (tack vare Rebecka annars hade jag byggt än) så kan jag inte säga att det var lätt, vi blev förbannade många gånger och var nära på att kasta ut byrån ur fönstret. Men så tillsist efter att vi båda lugnat ner oss och efter att Rebecka återgått till instruktionerna så två timmar senare stod den där jävla byrån där, äntligen!!! Nu kan jag bara säga så mycket som att det tar långt tid tills jag pallar med att bygga upp en byrå igen, haha!

Utöver byrån så fick vi även med oss en hel del annat ifrån K-mart, som sagt kuddar, filtar, handdukar, förvaringsboxar osv. Det måste ha sett ganska roligt ut när vi tre tjejer gick ut från k-mart alla med helt överfulla kundvagnar..


Såhär ser det i alla fall ut i vårat rum nu, sen ska vi köpa en sänglampa och lite blommor också, vi hittade inget sånt på K-mart men utöver det så tror jag vi kommer att känna oss ganska nöjda. Rummet är ljust och luftig och nu har vi bra förvaring till allting, så vad fan inte ska vi klaga? 


Här kommer lite bilder ifrån dagen..


   Rebecka som är i full fart och hamrar   Alla dessa jävla hyllorOch dessa jävlar spikar och skruvar     Men sedär, tillsist blev vi klara och fan vad bra det blev!   Här ser ni våra sängar, dock ska det till något form av nattduksbord och en sänglampa och kanske någon blomma. Vi övervägde att köpa fötter till madrasserna för att resa sängarna men vi struntar i det, sura pengar som vi hellre lägger på annat. Och vi ligger faktiskt precis lika bra på golvet..Köpte den där bruna trälådan idag, sen kastade jag ner allt jag hittade i den typ, perfekt förvaringsbox!   Och tack vare byrån så blev det ordning i garderoben också, perfekt!   Våran lilla toa, visst är den fin?    Den här oljan köpte vi för några dagar sedan och den doftar helt fantastiskt gott, pinnarna absorberar doften vilket gör att doften sprids i hela rummet, mm säger jag bara!

Ovido - Quiz & Flashcards