California Dreamin'

Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av Clara Olsson - 4 augusti 2011 06:38

Efter att ha stressat runt i en vecka nu så tyckte vi faktiskt att vi idag var värda en riktig slapp dag på stranden, så därför packade vi ihop vårt pick och pack och runt lunchtid tog vi oss ner till stranden där vi mötte upp de andra tjejerna och även en kille, en holländare som var riktigt trevlig. Det som är den stora fördelen med att leva här i Kalifornien är att man allt som oftast kan räkna med att det är bra väder, man kan redan dagen innan bestämma att imorgon då ska vi ha en strand dag och sen aldrig behöva oroa sig över om den här stranddagen faktiskt kommer att gå att genomföra, utan här går sådant att genomföra eftersom att vädret jämt är bra!

Hur som helst, vi mötte upp de andra och började med att käka lunch på någon mexikansk restaurang där vi käkade asgott allihopa. När vi hade ätit färdigt så tog vi oss ner till stranden där vi sedan blev kvar i några timmar. Vi badade trots att det var svinkallt, spelade volleyboll och även fast vi verkligen sög så hade vi askul, sen passade vi ju såklart på att sola också. Och även fast jag inte alls solade så mycket så har jag fått riktigt mycket färg, eller ja jag hade lite färg redan innan också och den måste jag ha fått när vi låg vid poolen vid hotellet vilket vi inte alls gjorde mycket. På något sätt känns det som att solen tar mer här, för jag blir brun efter att bara ha spenderat en halvtimme i solen, vilket absolut inte är något att klaga på. Det är bara viktigt att se till att man inte bränner upp sig.

När vi kände oss nöjda med stranden så vandrade vi upp till bussen och passerade då mataffären där vi fick med oss lite godsaker. Både igår och idag har vi käkat pasta med tomatsås, riktig studentmat men vad tusan det är ju förbaskat gott, men imorgon får det nog bli något annat.


Förutom stranden så har jag även hunnit med min första springtur här borta, vilket också känns skönt. Det var över en vecka sen jag sprang sist och det kändes också, speciellt emot slutet när det var tre uppförsbackar på rad. Men när jag kom hem kände jag mig i alla fall nöjd så nu ska jag försöka springa minst tre gånger i veckan. Men nog om det nu, här kommer lite bilder ifrån dagen..



   På lunchen   Första doppet och det var sjukt kallt vill jag lova, ca 17-18 graderKillen i bakrgrunden visade sig vara ganska så konstig, men han ville i alla fall vara med på kort   Sen körde vi volleyboll      Och även fast vi sög så hade vi askulHaha, vad hände där? Kolla bara mitt hår haha..


Och med det så tackar jag för mig och checkar snart ut, sängen väntar. I morgon ska vi först till skolan och få resultat på testerna och nej jag har inga vidare förhoppningar, sen ska vi välja kurser och betala osv. Efter det får vi se lite vad som händer, det lutar i alla fall åt att vi ska köra lite drink kväll hos Matilda imorgon, bara blanda massa asgoda drinkar och ha lite skoj, de låter väl bra va?


Men vi hörs innan det, ha det bäst så länge!


PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards