California Dreamin'

Alla inlägg den 24 augusti 2011

Av Clara Olsson - 24 augusti 2011 07:06

Och ännu en dag i skolan är avklarad, dagarna bara rinner ifrån oss här så jag antar att det är bäst att passa på att njuta från dagen ett för snart sitter jag hemma igen och längtar tillbaka till detta. Eller okej, nu kanske jag tog i lite men jag vet hur fort saker och ting kan gå ibland och även om det här handlar om nästan 9 månader till så kommer det springa ifrån mig fortare än vad jag vill, så därför ska här njutas till 110 % från och med nu!


Vad gäller den här skoldagen så vet jag inte riktigt vad jag ska säga, mitt schema antar jag att jag redan har berättat för er om, det är otroligt soft med två lektioner på måndagar och sen en lektion om dagen resten av veckodagarna. Dock låter det säkert helt ofattbart i era öron, men det är därför viktigt att tillägga att vi kommer få otroligt mycket läxor och uppsatser som ska skrivas här hemma så därför kommer det bli väldigt många timmar här hemma framför datorn, eller kanske på Starbucks framför datorn (gratis wifi). Sen har jag även en gymkurs som innebär att jag måste träna ungefär 9 timmar i månaden, sen om jag känner mig själv rätt så blir det nog mer än så men de 9 timmarna måste jag i alla fall läsa för att få poäng för kursen, så det blir några fler timmar i skolan där.

Men angående den lektionen som jag hade idag, engelska 70 writing and study skills så vet jag inte riktigt alls vad jag ska säga. För det första var jag den enda svensken där också, vilket förvånade mig? Det var fyra internationella studenter till, någon från kina, japan och frankrike resten var amerikaner som tydligen måste jobba på sin engelska. Hur som helst var läraren otroligt energisk, sprallig, galen och lite rolig på samma gång. Ja det var något av det konstigaste jag har varit med om. Vi fick mängder med papper med olika saker som vi skulle göra och ja det var helt mycket som skulle göras så på det sättet kändes hon ganska hård. Samtidigt som hon drog mängder med skämt skojade, var helt galen och lät oss gå ifrån lektionen 50 minuter tidigare? Jag kan verkligen inte säga om jag gillade den här läraren eller inte haha. Vad jag däremot kan säga är att jag verkligen ogillar dessa kvällskurser, det är så otroligt segt att bara gå och vänta hela dagen för att sedan först klockan sex ta sig mot skolan. Så bara av den anledningen funderar jag på att byta engelskaklass, om det finns några platser vill säga tänkte i alla fall prova och maila en lärare nu så får vi se.


Imorgon har jag lektion klockan åtta på morgonen och sen är jag så gott som klar för dagen, dock har jag en hel del informationspapper att läsa igenom och en del läxor också som bör göras, så ja nu börjas det på riktigt här haha.


Förlåt för ett lite halvtrist inlägg men det är så det är ibland när det inte har hänt så mycket roligt haha.


Nu ska jag ta och sova så jag orkar ta mig upp imorgon, vi hörs mer efter morgonlektionen!


KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards