California Dreamin'

Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Clara Olsson - 25 augusti 2011 07:09

Ja men visst blir det så, efter lite om och men så har jag allt bestämt mig för att åka hem över jul ändå. Precis som de flesta av er redan vet så hade jag ju hembiljetter bokade över jul, dock sådana som man kan avboka eftersom att jag inte riktigt visste hur jag ville göra, beroende på hur andra här nere skulle göra. Nu efter att ha varit här i exakt fyra veckor på dagen så har jag kommit fram till att jag faktiskt vill hem, mest för att jag saknar alla er där hemma så mycket och för att jag vill fira min jul i Örebro hos mormor och morfar och ingen annanstans, även om det vore häftigt att fira jul i USA och trots att jag har möjligheten (min fina amerikanska familj bjöd in mig till jul) så vill jag sitta hemma, äta våran julfrukost, titta på älskade kalle och sedan åka till mormor och morfar för att fortsätta firandet. Utöver det vill jag även gå ut på juldagen och på annan dagen, jag vill fira nyårsafton i sällskap av de vänner som jag ändå känner allra bäst och som jag redan nu saknar otroligt mycket.

Så den 15:e december är jag på svensk mark igen och jag vill egentligen inte säga att jag längtar, just eftersom att allt är så bra här men det är snarare så att det är en skön känsla i magen att veta att jag inom en inte alltför lång framtid kommer att få träffa både släkt och vänner igen och då på hemmaplan. Det värmer vill jag lova!


Och nu när jag ändå är inne på ämnet så måste jag ju bara berätta hur glad jag är över att min mamma och min mormor (hur häftigt är det inte att hon som fyller 80 nästa år åker ända hit). Så den 15:e oktober landar de här i SB och stannar sedan en vecka, då blir det kvalitetstid vill jag lova och sedan ännu mera sådant när jag kom hem i december. 


Vilken otroligt skön avslutning det blir på den här dagen nu, mycket positiva beslut. Nu kan jag inte somna annat än gott.


Vi hörs mer imorgon, jag har inte lektion förens klockan sex på kvällen så vi ska hänga på stan innan.


Ha det bäst allihopa!!



Ovido - Quiz & Flashcards