California Dreamin'

Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Clara Olsson - 19 augusti 2011 19:51

Jag har glömt att visa er vilket fint brev jag fick på posten här för någon vecka sedan, ifrån mina fina föräldrar, jag antar att ni förstår hur glad jag blev.. :)


       Världens finaste halsband kom med kortet också   Lite suddig bild, men det står YOU på baksidan..

Av Clara Olsson - 19 augusti 2011 04:44

Precis som jag sa imorse så har det varit sol idag, vilket verkligen kändes välbehövligt det har varit mulet är alldeles för länge här så lite sol behövdes verkligen. Och till alla er som undrar varför det inte har varit någon sol här de senaste två veckorna så har jag inget bra svar, jag trodde och hade nog också minne av att det var bättre väder här än vad det faktiskt har varit. Visserligen är det viktigt att komma ihåg att det oftast är mycket bättre väder i L.A jämfört med här och likadant där jag bodde sist, ovanför Malibu så är det oftast bättre väder där också. Men enligt de amerikanarna som jag har träffat här så säger de bara att vi ska ta det lugnt och att solen kommer, de förstår inte riktigt heller varför det har varit så mulet här de senaste två veckorna. Men som jag har sagt tidigare så är det å andra sidan sommar HELA hösten, september och oktober ska tydligen vara bäst så då antar jag att solen tittar fram lite oftare än en gång varannan vecka. 


Hur som helst så har i alla fall jag och Rebecka hängt på stranden största delen av dagen. I helgen så hittade vi en en gata som gick direkt ner till stranden ifrån oss så vips numera är vi nera vid stranden på drygt tre minuter vilket är helt fantastiskt, jag springer där varje morgon numera. Och det bästa av allt är att den stranden är ruskigt fin också och att det är otroligt mycket surfare där just för att det är slutet på stranden och så nära klipporna man kan komma, eller okej det där var en slutsats som jag drog här själv nu, jag kan ha fel!? Men visst fan är det så att det blir mer vågor ju närmare klipporna man kommer? Ja jag tror det i alla fall och även om det nu inte är så, så är det i alla fall väldigt mycket snygga surfkillar vid våran närmsta strand vilket såklart leder till att vi gärna går dit ofta haha!

Och när vi ändå är inne på det här med att surfa så är det något som jag verkligen vill lära mig, det har alltid varit en dröm för mig så det känns bara som att jag måste göra det här. Så jag satt och tittade runt lite igår och insåg att privata surflektioner är på tok för dyrt och även fast Rebecka också är sugen så blir priset alldeles för högt. Sen finns det såklart surfskola, där man anmäler sig och sen lär sig surfa under en vecka och får mat och grejjer i priset men det missar ju vi i och med att vi har skola. Så min tanke är nog snarare att försöka hitta någon som kan lära oss och då typ låna utrustning eller så, och ja redan igår gav sökandet resultat eftersom att en av killarna som var här igår surfade och bodde tillsammans med en kille som jobbar där på surfskolan. Så han lovade att kolla om den andra killen skulle kunna lära oss lite i alla fall och då får vi ju såklart betala lite, men kanske komma undan en del i alla fall. Men det är inget klart med det där alls, men vi kan ju hoppas på det bästa och på att det där kanske löser sig och att vi tillsist får lära oss..


Nej nu börjar det bli lite långdraget här, många av er har säkert redan tröttnat men då behöver ni ju visserligen inte läsa heller ;)

Nu ska jag ta och borra ner mig under filten och titta på något spännande på datorn, det är lite surt att vi bara har en tv för när av killarna sitter där och tittar på sport så är jag inte jättesugen på att sitta med haha, så vi får köra filmer på datorn istället vilket fungerar precis lika bra.


Men först ska ni såklart få lite bilder och sen avslutar jag och säger på återseende inom kort!

 Den här bilden är ifrån igår, det är vi fem svenska tjejer som brukar hänga sen var vi med Matildas rumskompisar två amerikanska tjejer, varav en är med på bilden. Jag vet inte om det syns på bilden men det var i alla fall helt stört mycket folk på dansgolvet och alla dansade verkligen som fan, nästan lite för mycket om man nu kan säga så haha..   Det här är stranden precis nedanför oss   Hur fint är det inte?     Och bara massa surfare ;)

Ovido - Quiz & Flashcards