California Dreamin'

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Clara Olsson - 10 januari 2011 20:24

Mörka måndagar i januari slår aldrig särskilt högt och det är sällan man hoppar upp ur sängen på morgonen och jublar över att det äntligen är måndag och idag var inget undantag. Först och främst sov jag typ inte alls inatt, det måste vara något fel på mig för jag kan aldrig sova på söndagsnätterna, jag bara ligger och tänker och tänker och slappnar aldrig av. Och när jag väl somnade så drömde jag en så sjuk dröm om att jag var i Malmö på ett dagis där typ alla mina kompisar av någon anledning jobbade och Emma gick runt och rökte bland barnen och när påpekade att det kanske inte var så bra att röka bland barnen så förklarade hon för mig att det faktiskt var någon form av light cigarrette som hon rökte så då var det helt plötsligt okej, haha.

När jag väl kom till jobbet och hade fått i mig lite kaffe så fick jag ont i magen och det har hållt i sig sen dess. På eftermiddagen slog även tröttheten till, så då blev det riktigt tungt vill jag säga. Men ändå lyckades jag att genomföra ett gympapass efter det, visserligen stod jag mest och sprattlade för jag hade noll ork, men jag var ändå där och rörde lite på mig.


Nu är jag i alla fall hemma och ligger helt utslagen i sängen. jag ska gå och göra i ordning en kopp té och titta på lite desperata hemmafruar.


Jag ska inte avsluta det här inlägget på samma sätt som en gubbe gjorde i telefonen till mig idag, "ha det förjävligt" sa han innan han irriterat kastade på luren. Jag hann aldrig svara att jag skulle göra mitt bästa, haha.

Såklart önskar jag er en riktigt fin kväll och en asbra morgondag!


PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards