California Dreamin'

Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Clara Olsson - 11 januari 2011 22:12

Egentligen borde jag redan ha krypit ner under täcket, släckt lampan och till och med somnat. Men nej såklart fastnade jag som vanligt framför datorn och har fortfarande inte lyckats slita mig loss. Jag blir så förbannad på mig själv för jag vet hur jag ångrar mig imorgon bitti då jag känner av tröttheten. Men men, det är väl smällar man får ta. Anledningen till att jag egentligen fastnar vid datorn är spotify, jag älskar verkligen att lyssna på mysik och speciellt framåt kvällskvisten. Just nu blandar jag Håkan Hellström - Vid protesfabrikens stängsel, med Roberta Flack - Killing me softly och sist men inte minst Ellie Goulding - Your song, sjukt bra blandning om ni frågar mig.


Och med det tar jag och avrundar och bjuder på en riktigt härlig sommarbild, från Mallis för några år sedan. God natt på er!


  

Av Clara Olsson - 11 januari 2011 19:28

Tillskillnad från gårdagen så har den här tisdagen varit riktig bra. Jag har sovit gott och var alltså utvilad imorse och kände mig allmänt pigg och sugen på att jobba. När Ninni kom inspringades på mitt rum vid halv elva och berättade att hon hade tagit körkort så blev dagen ännu bättre. Att jag sedan fick lite beröm för otroligt trevligt bemötande i telefonen gjorde inte direkt det hela sämre. Så nej det här har varit en bra dag och jag hoppas att morgondagen fortsätter på samma vis. Men jag har svårt och tro något annat, för imorgon har vi nämligen teammöte och det var min och Johans tur att baka och sist var det ju faktiskt han som slog till och gjorde chokladmums så nu var det min tur. Så jag tog och slängde ihop en chokladsockerkaka som verkar bli helt sjukt god. Så förhoppningsvis blir alla väldigt nöjda imorgon när bjuds på bakverk.


Men nej nu tror jag sockerkakan ska ut, de vore ju trist om den brändes vid nu när jag för en gångs skull har ansträngt mig och bakat (det händer nämligen aldrig). Jag återkommer senare!


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards