California Dreamin'

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Clara Olsson - 29 januari 2011 16:54

Jag hade bestämmt mig för att det här skulle bli en lugn helg och att jag INTE skulle gå ut ikväll, men tja hur bra tror ni att det kommer att gå? Redan igår när Ida sa att hon skulle ut så blev jag sugen, då insåg jag även att det var lönehelg och att jag faktiskt inte var ett dugg sugen på att sitta hemma och glo på film ikväll också. Nej man lever bara en gång och jag tänker passa på att leva så mycket som det bara går. Så bara för det så blir det lite fest och firande utav Emmas bror som fyller 25 och sen utgång,det låter bra måste jag säga. Det är tredje helgen i rad som det är födelsedagsfirande som gäller och nästa helg blir det precis likadant för då är det ingen mindre än Emma som fyller 20.


Men nu måste jag nästan ta och sätta igång och göra mig i ordning, Emma tycke att vi skulle dra redan vid sex sju men det vet jag inte om jag kommer hinna med tanke på att jag både ska hinna äta och göra mig i ordning. Men det ska nog lösa sig.


Hoppas att ni får en riktigt bra kväll ni också, vad ni nu väljer att göra!


Kram på er

Av Clara Olsson - 29 januari 2011 10:49

Ibland undrar jag vad mitt fel är? För jag drömmer så sjukt konstiga drömmar på nätterna så att jag nästan vaknar upp och är orolig över att sakerna som jag har drömt om är verklighet. Inatt drömde jag om att jag var i rymden troligen på grund utav att jag såg "I rymden finns inga känslor" här om dagen. Jag jagade getingar och varje gång jag blev stucken så kände jag inte det, det stack liksom inte. Sen åkte jag och mormor bil och typ 250 km i timmen och vi åkte på någon motorväg som var var smal som bara en och livsfarlig. Sen stannade vi och fikade och då åt vi levande fiskar? Ja något fel måste det i alla fall vara, frågan är bara om det går att göra någonting åt? Antagligen inte!


Nu ska jag i alla fall dra igång och städa, precis som jag alltid gör på lördagar med andra ord. Sen tror jag att det blir en sväng förbi marieberg, jag måste köpa ett nytt överkast och sen skulle jag även vilja köpa lite nya kläder. Jag har ju knappt shoppat alls nu på en månad så nu börjarshoppingsuget verkligen sätta i.


Vi hörs mer senare under dagen, kram på er!!

Ovido - Quiz & Flashcards