California Dreamin'

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Clara Olsson - 26 januari 2011 21:41

Många tycker säkert att Bruno Mars är en riktig smörsångare, och det kanske det delvis kan ligga någon sanning i men jag kan ändå inte riktigt motså hans sånger och framförallt inte hans texter. Jag älskar låtar som innehåller fina texter och det gör Bruno Mars, om han sedan menar det han sjunger eller inte, det är en annan fråga men jag blir i alla fall berörd när jag hör dem.


Annars då, jag var förbi Ida förut med lite kläder varav en tröja som är helt öppen i ryggen och såklart så valde hon den. Hennes mamma var inte riktigt helt nöjd med hennes klädval och tyckte att jag kunde ta med hela kläder till Ida nästa gång (dock var hon ganska så ironisk i rösten) haha. Efter att jag hade spenderat någon timme där så sprang jag hem igen och la mig framför tv:n jag är helt fast i Dagens man och tittar på två avsnitt varje dag, tack vare tv4 anytime. Till det blev det te och pepparkakor, finns det några godare kakor än pepparkakor? Jag är fan skeptisk, jag är helt galen i pepparkakor och kan äta dem året runt, helst till en stor kopp te eller ett glas mjök, fantastiskt gott!


Nu ska jag ta och plocka fram min bok och läsa lite imorgon väntar ännu en jobbdag och sen lite springträning och sist men inte minst filmkväll med mamma. Det låter som en riktigt bra torsdag om ni frågar mig ;)


Sov så gott!

PUSS  

Av Clara Olsson - 26 januari 2011 17:59

Idag slutade jag jobba redan vid kvart över fyra, så klockan halv fem var jag redan hemma. Då drog jag igång och lagade mat så nu har jag både hunnit jobba och äta och klockan är bara sex, skönt va? Och eftersom att jag har tränat både i måndags och igår så tog jag en vilodag idag, vilket alltså betyder att jag har en riktigt lång och skön kväll framför mig utan en massa måsten, sweet. Så bara för det ska jag ta och springa bort till Ida (hon bor typ hundra meter ifrån mig) och hänga med henne tills hon ska dra ut. Petter spelar på Ritz i kväll så jag antar att det kommer vara ganska bra drag. Men det är ingen större idé att dra ut för min del, jag börjar jobba kvart i åtta imorgon bitti så om jag skulle gå ut ikväll så skulle jag antagligen inte ens komma upp ur sängen imorgon bitti. Så det får bli en annan gång istället. Nu ska jag ta med mig lite kläder till henne och springa bort.


Vi hörs givetvis senare!

Kram på er!


Ovido - Quiz & Flashcards