California Dreamin'

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Clara Olsson - 30 januari 2011 20:45

Två år i rad så har jag åkt till Thailand i mitten på februari, jag har dock bara varit där en vecka varje gång men det har ändå räckt. Jag fick min dos av sol, bad och god mat och när jag kom hem så var jag fylld med energi och redo att möta världen igen. Men i år så blir det ingen resa till Thailand och det känns faktiskt ganska tråkigt. Jag älskar verkligen Thailand och jag känner lite att jag just nu är i ett ganska så stort behov utav att åka dit och hitta energin igen. Men nej i år får jag nöja mig med Sverige, vinter och kyla. Eller ja i alla fal fram tills slutet utav mars, för då ska jag ju faktiskt till Spanien eftersom att min morfar fyller 80 så bjuder han. Så där och få kommer jag ju få sol, bad och god mat och då även energi, men det känns bara som att det är så ofantligt långt bort dit. Vi åker 25:e mars och då är ju våren i princip redan här. Men jag får bita ihop tills dess, försöka hitta energi på annat håll och försöka att göra det bästa utav livet ändå. Och om det blir riktigt jobbigt så kan jag ju alltid titta på bilderna, blunda riktigt hårt och drömma mig bort, bort till vita stränder, turkosa hav, fruktdrinkar och thaimat.              

Av Clara Olsson - 30 januari 2011 14:10

Nu har jag precis kommit hem ifrån en springtur och det var som vanligt helt sjukt skönt. Jag sprang nästan 7 km och det gick hur lätt som helst.

Så nu efter att ha motionerat färdigt för idag så tycker jag att jag är värd en plats i sängen tillsammans med lite repriser. Jag tror att jag börjar med Solsidan, jag kan ju som sagt se alla avsnitt tack vare TV4 anytime och efter det så blir det nog "Dagens man" och sen vill jag nog hinna se lite handboll däremellan också. Så det blir en riktig tv-söndag med andra ord, precis som det ska vara!


Puss

Av Clara Olsson - 30 januari 2011 10:10

Jag frågar fortfarande mig själv vad tusan jag gör upp nu? Jag kom hem klockan fyra inatt så jag borde alltså sova nu, men nej inte jag inte. Morgonpiggare människa får man fan leta efter!


Hur som helst så hade jag en grym kväll igår. Vi var som sagt först hemma hos Marcus, Emmas bror där det var 25-års fest och ett jäkla drag. Vid halv tolv så vandrade vi mot stan och Strömpis och där inne var det om möjligt ännu bättre drag. Förutom att jag hade ett par fötter som värkte så var det även där riktigt roligt. Vi dansade, drack öl och umgicks. När krogen stängde vid två gick vi först till Grill Corner där vi åt lite pizza, vid halv fyra mötte jag upp Ida och sen tog vi taxi hem.


Jag hade i alla fall en riktigt trevlig kväll och jag ångrar absolut inte att jag valde bort hemmakvällen framför en utekväll. På lördagar ska man helt enkelt inte sitta hemma, utan då ska man vara ute och leva livet tillsammans med fina vänner, inget annat.


Nu ska jag ta och kasta i mig lite frukost innan vi ska iväg på en visning utav ett kedjehus. Vi ska såklart inte flytta "utan vi ska ju bara titta".


Puss!!



Ovido - Quiz & Flashcards