California Dreamin'

Alla inlägg den 28 januari 2011

Av Clara Olsson - 28 januari 2011 23:02

Nu är jag helt slut. Efter en vecka fylld utav jobb och alldeles för tidiga mornar så ser jag verkligen fram emot att få sova ut imorgon. Jag var så inne i en dröm imorse och jag ville verkligen inte vakna när klockan ringer, så jag hoppas att jag får slutföra den drömmen inatt och haha.


Ida och jag har i alla fall haft en jättetrevlig kväll, vi käkade massa godis och tittade på tv, pratade och såklart skrattade vi en hel del också. Men redan vid tio drog jag mig hemåt eftersom att hon skulle sova tidigt, vilket jag egentligen också hade tänkt göra men det gick ju lite sådär.


Imorgon ska jag som sagt sova ut och sen fixa lite med USA och på kvällen lutar det nog mot utgång i alla fall, fan då jag som hade bestämmt mig för att inte gå ut. Men vad tusan, det är ju lönehelg och allting det är klart man vill ut och slira, eller vad säger ni?


Nu säger mina ögon ifrån riktigt ordentligt så jag antar att det är dags för mig att checka ut. Sov så gott allihopa!


Kram

Av Clara Olsson - 28 januari 2011 17:59

Det är fredag och jag är som vanligt sjukt glad. Ännu en arbetsvecka har gått och våren närmar sig med stormsteg och jag klagar inte! Vem längtar inte till vår och värme liksom?


Nu efter att ha blivit bjuden på ett glas champange utav min fina mamma så ska jag sätta mig framför tv:n och titta på handboll. Sverige möter Frankrike och det är en sådan match som man bara måste se. Jag håller såklart tummarna för Sverige men jag tror att det kan bli en riktigt tuff match för dem, men det är också det som gör det så otroligt spännande. Efter handbollen blir det mat och sen ska jag förbi Ida där det bjud på godis och "På spåret" så jag antar att vi tjänar in en hel del vuxenpoäng där.


Nu börjar handbollen så nu måste jag dra mig mot soffan. Jag får ursäkta mig för ett otroligt ointressant inlägg men så blir det tyvärr ibland.


Jag ska försöka höra av mig mer senare.


Kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards