California Dreamin'

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Clara Olsson - 27 januari 2011 22:01

Jag har haft en riktigt trevlig och mysig kväll med min kära mamma. Tacosen blev grymt god och filmen var något utav det bästa jag någonsin har sett. "I rymden finns inga känslor" är verkligen en film som jag vill rekommendera till alla er som inte har sett den. Den var helt fantastiskt bra, både sorglig och glad på samma gång. Jag blev verkligen berörd och ville aldrig att filmen skulle ta slut. Det var en annan typ utav film och den liknar ingen annan och det gillar jag, jag gillar filmer som sticker ut från mängden och som skildrar en helt annan livssituation än den vi är vana att se på biodukarna.


Nu börjar mina ögon att kännas sådär jättetunga igen, jag har gått upp vid kvart över sex nästan hela veckan och det börjar verkligen att kännas nu. Imorgon väntar jobb och sen en sväng på stan innan jag landar i Idas soffa för fredagsmys. Tillsdess bjuder jag på en bild ifrån studenten på mig och min älskade mamma, hon är den underbaraste människan jag känner. Det finns ingen person som kan läsa av mig så tydligt och förstå mig på ett så bra sätt. Det är även hon som alltid peppar mig och gör mig glad. Hon är helt enkelt underbar!

     

Av Clara Olsson - 27 januari 2011 18:42

När jag kom hem ifrån jobbet så hoppade jag direkt ner i mina springskor och tog mig ut och sprang en runda och som vanligt var det hur skönt som helst. När jag kom tillbaka så slängde jag mig in i duschen för att så fort som möjligt börja laga i ordning tacosen. Nu börjar tacosen äntligen bli klar så då ska vi även ta och dra igång filmen "I rymden finns inga känslor" är vad som väntar och vad jag har hört ska det vara en riktigt bra film. Så en riktig myskväll med mamma är vad som står på programmet inför kvällen, sämre torsdagar kan man ha!

Nu är tacosen klar och min mage skriker av hunger.


Jag hör av mig senare.


PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards