California Dreamin'

Alla inlägg under januari 2011

Av Clara Olsson - 27 januari 2011 22:01

Jag har haft en riktigt trevlig och mysig kväll med min kära mamma. Tacosen blev grymt god och filmen var något utav det bästa jag någonsin har sett. "I rymden finns inga känslor" är verkligen en film som jag vill rekommendera till alla er som inte har sett den. Den var helt fantastiskt bra, både sorglig och glad på samma gång. Jag blev verkligen berörd och ville aldrig att filmen skulle ta slut. Det var en annan typ utav film och den liknar ingen annan och det gillar jag, jag gillar filmer som sticker ut från mängden och som skildrar en helt annan livssituation än den vi är vana att se på biodukarna.


Nu börjar mina ögon att kännas sådär jättetunga igen, jag har gått upp vid kvart över sex nästan hela veckan och det börjar verkligen att kännas nu. Imorgon väntar jobb och sen en sväng på stan innan jag landar i Idas soffa för fredagsmys. Tillsdess bjuder jag på en bild ifrån studenten på mig och min älskade mamma, hon är den underbaraste människan jag känner. Det finns ingen person som kan läsa av mig så tydligt och förstå mig på ett så bra sätt. Det är även hon som alltid peppar mig och gör mig glad. Hon är helt enkelt underbar!

     

Av Clara Olsson - 27 januari 2011 18:42

När jag kom hem ifrån jobbet så hoppade jag direkt ner i mina springskor och tog mig ut och sprang en runda och som vanligt var det hur skönt som helst. När jag kom tillbaka så slängde jag mig in i duschen för att så fort som möjligt börja laga i ordning tacosen. Nu börjar tacosen äntligen bli klar så då ska vi även ta och dra igång filmen "I rymden finns inga känslor" är vad som väntar och vad jag har hört ska det vara en riktigt bra film. Så en riktig myskväll med mamma är vad som står på programmet inför kvällen, sämre torsdagar kan man ha!

Nu är tacosen klar och min mage skriker av hunger.


Jag hör av mig senare.


PUSS

Av Clara Olsson - 26 januari 2011 21:41

Många tycker säkert att Bruno Mars är en riktig smörsångare, och det kanske det delvis kan ligga någon sanning i men jag kan ändå inte riktigt motså hans sånger och framförallt inte hans texter. Jag älskar låtar som innehåller fina texter och det gör Bruno Mars, om han sedan menar det han sjunger eller inte, det är en annan fråga men jag blir i alla fall berörd när jag hör dem.


Annars då, jag var förbi Ida förut med lite kläder varav en tröja som är helt öppen i ryggen och såklart så valde hon den. Hennes mamma var inte riktigt helt nöjd med hennes klädval och tyckte att jag kunde ta med hela kläder till Ida nästa gång (dock var hon ganska så ironisk i rösten) haha. Efter att jag hade spenderat någon timme där så sprang jag hem igen och la mig framför tv:n jag är helt fast i Dagens man och tittar på två avsnitt varje dag, tack vare tv4 anytime. Till det blev det te och pepparkakor, finns det några godare kakor än pepparkakor? Jag är fan skeptisk, jag är helt galen i pepparkakor och kan äta dem året runt, helst till en stor kopp te eller ett glas mjök, fantastiskt gott!


Nu ska jag ta och plocka fram min bok och läsa lite imorgon väntar ännu en jobbdag och sen lite springträning och sist men inte minst filmkväll med mamma. Det låter som en riktigt bra torsdag om ni frågar mig ;)


Sov så gott!

PUSS  

Av Clara Olsson - 26 januari 2011 17:59

Idag slutade jag jobba redan vid kvart över fyra, så klockan halv fem var jag redan hemma. Då drog jag igång och lagade mat så nu har jag både hunnit jobba och äta och klockan är bara sex, skönt va? Och eftersom att jag har tränat både i måndags och igår så tog jag en vilodag idag, vilket alltså betyder att jag har en riktigt lång och skön kväll framför mig utan en massa måsten, sweet. Så bara för det ska jag ta och springa bort till Ida (hon bor typ hundra meter ifrån mig) och hänga med henne tills hon ska dra ut. Petter spelar på Ritz i kväll så jag antar att det kommer vara ganska bra drag. Men det är ingen större idé att dra ut för min del, jag börjar jobba kvart i åtta imorgon bitti så om jag skulle gå ut ikväll så skulle jag antagligen inte ens komma upp ur sängen imorgon bitti. Så det får bli en annan gång istället. Nu ska jag ta med mig lite kläder till henne och springa bort.


Vi hörs givetvis senare!

Kram på er!


Av Clara Olsson - 25 januari 2011 20:12

När jag kom hem ifrån jobbet vid halv sex så var jag helt slut både i huvudet och i kroppen och när jag kom innanför dörren så kom jag på vad jag skulle göra för att må bättre, jag skulle såklart ge mig ut och springa. Så jag drog på mig springkläderna och reflexvästen och gav mig ut och det gick hur bra som helst. Jag hade hög musik i öronen och benen knatade på i ett riktigt högt tempo, jag kunde rensa huvudet på tankar och när jag kom tillbaka så var jag inte bara pigg i kroppen utan även i huvudet. Båda min kropp och mitt huvud mår bra uta att springa och det fick mig att inse att jag aldrig ska leva utan mina springskor. Vart i världen jag än så ska jag ha mina springskor med mig, bara för att ha möjlighet att hoppa i dem och få rensa huvudet så fort det behövs, just för att jag vet vilken skillnad det faktiskt kan göra.


Nu ska jag ta och dra igång lite dagens man med Carolina Gynning och till det blir det en kopp grönt te, asgott!


Kram på er!

Av Clara Olsson - 24 januari 2011 22:03

Jag bara älskar den här låten med Cyndi Lauper, jag blir så sjukt glad och taggad på livet varje gång jag här den här låten. Och just därför har jag valt att ha den som ringsignal på min mobil, det känns ju riktigt passande just för att jag alltid piggnar till när det ringer.


Guldbaggegalan var förövrigt riktigt bra, det har gjorts mycket bra filmer 2010 så det är roligt när både dem och skådespelarna hyllas. Snyggast på galan var ju såklart Kinnaman och jag vet att jag har sagt det förut, men jag kommer troligen att säga det igen för jag känner mig fortfarande sjukt nöjd över att ha pratat med honom i telefonen typ min andra vecka på Transportstyrelsen. Jag glömmer aldrig hur darrig jag blev på rösten när jag knappade in hans personnummer och fick upp hans namn, herregud alltså.


Nu ska jag ta och lägga upp de där bilderna som jag har lovat (märker ni vad jag är grym på att byta ämne?) Här kommer i alla fall några bilder från i helgen när vi firade August.

     


Så nu, sängen klockan ringer kvart över sex imorgon:(


PUSS  

Av Clara Olsson - 24 januari 2011 20:14

Det är alltid väldigt mycket mer folk här inne på söndagar, det har antagligen att göra med att jag skriver mer på söndagar och att fler utav er har tid/ork att läsa. Igår var i alla fall hela 52 unika läsare inne på min blogg, det tycker jag ändå är ganska så bra. Någon gång för förra året när jag envisades med att hamna på någon topplista så kom jag upp i 70, men det var då det. 52 unika läsare är helt klart godkänt, hoppas att ni gillar det ni läser och om så inte är fallet, så behöver ni ju såklart inte läsa ;)


Nu är jag i alla fall helt slut, jag jobbade sent idag och så fort det slutade ringa i telefonen så sprang jag bort till Friskis och Svettis för att hinna med lite gympa. Dock så tröttnade jag innan jag ens hade hunnit komma in i lokalen. Alla ni som bor i Örebro vet säkert hur sjukt mycket folk som trängs på Kvaren och speciellt nu efter jul. Och även fast de har öppnat ett nytt Friskis och Svettis på Öster så är det sjukt mycket folk ändå, när gympan väl drog igång så stod man liksom som på varandra jag lyckades trampa någon på foten och blev även trampad på foten utav någon annan. Så nej alldeles för mycket folk, på en alldeles för liten yta!


Nu ska jag ta och krypa ner i soffan med en kopp grönt te och titta på Guldbaggegalen, det är riktigt bra underhållning det förutom att Petra Medre drar ner det hela en aning. Jag tycker verkligen inte om henne som programledare.


Jag återkommer senare och då med bilderna som jag har lovat att visa er sen i söndags, men hey bättre sent än aldrig!

Av Clara Olsson - 23 januari 2011 21:35

Jag hade lite roligare igår vid den här tiden, de måste jag nog ändå erkänna. Visserligen är en söndagskväll i sängen aldrig fel heller, men vad tusan vin och härligt umgänge slår ändå en söndag i sängen med hästlängder. Men men, man kan ju inte alltid ha så kul, tyvärr.

Hur som helst så har man söndag varit riktigt bra, brödet som vi bakade hos mormor blev riktigt gott så nu antar jag att jag får leva på bröd hela veckan. Mormor tyckte nämligen inte att det var så vidare gott så jag fick med mig det mesta hem. Och efter det har jag inte gjort så mycket mer, såklart satt jag bänkad framför solsidan men just idag blev jag lite besviken det var inte riktigt så roligt som jag hade hoppats på, eller vad säger ni? De kan bättre, lite mer Ove Sundberg sen tror jag att de går bättre igen.


Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och läsa lite. Imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter, det låter bra va?


Jag avslutar med en bild från igår, resten får ni se imorgon. När den här bilden togs så hade jag precis fått fatt på Jens otroligt snygga glasögon.

    

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards