California Dreamin'

Alla inlägg under januari 2011

Av Clara Olsson - 17 januari 2011 21:32

Vid sju när jag precis hade ätit och fixat färdigt så tänkte jag att jag skulle starta datorn titta lite och sen ta mig in och duscha, kan ni gissa hur det slutade?

Tja jag ligger fortfarande kvar i sängen, med datorn på magen och undrar vad i helsike som hände med den där duschen. Nu är klockan liksom halv tio och jag har än så länge knappt rört mig ur sängen (med undantaget att jag gick förbi köket och hämtade frukt). Men visst, jag har inte BARA suttit vid datorn, jag har faktiskt hunnit med att se på tv också, konferensresan och nu handboll. Handboll är inte bara världens roligaste sport att utföra utan även världens roligaste sport att titta på. Jag älskar att det händer mycket och att det liksom är action i hela matchen, därför kan jag tycka att fotbollsmatcher blir lite långtråkiga.

Men även om handbollsmatchen är HUR intressant som helst just nu så kankse jag borde ta och komma igång nu och packa träningsväskan inför imorgon samt ta och hoppa in i den där förbannade duschen. För om jag inte gör det nu så måste jag göra det imorgonbitti och det vet jag kommer bli ännu tyngre, fan.


Sov så gott med er, och ta hand om er!


Kram



Av Clara Olsson - 17 januari 2011 18:58

Ikväll är det Grammisgalan och jag läste i tidningen imorse om alla som var nominerade. Både Håkan Hellström, Robyn och Oskar Linnros var nominerade till x-antal priser och jag tycker att det är grymma allihopa så jag hoppas verkligen på att allihopa får vinna minst ett pris. Det kanske mest prestigefyllda priset är väl ändå årets artist, vilket jag tror att antingen Robyn eller Oskar kommer att ta hem. Robyn har varit helt sjukt produktiv i år och och Oskar Linnros, vem har inte hart hans namn? Vinner han inte årets nykomling så är det konstigt men jag skulle nog ändå kunna tycka att hanär värd årets artist, eftersom att hans album verkligen har blivit en succé i vårat avlånga land.

En annat roligt pris är ju såklart årets låt och den är riktigt svår, "Från och med du" med Oskar Linnros , "Gubben i Lådan" med Daniel Adams Ray och "Dancing on my own" med Robyn är några utav de nominerade och om jag skulle få bestämma så skulle nog Robyn ta hem priset. Dancing on my own är sjukt bra och jag tror att den når en bredare grupp av människor än vad de andra låtarna gör. Robyn utstrålar även en sådan otrolig glädje och ett otroligt stort engagemang när hon sjunger, så jag tror att många rycks med i hennes låtar.


Visst håller ni väl med om att den här låten är grym? Det är i alla fall de låten som jag kommer att förnkippa starkast med 2010.


Av Clara Olsson - 16 januari 2011 21:55

Och det var precis det jag gjorde igår. Jag levde och jag mådde bra, jag rensade tankarna och glömde bort problem och måsten. Jag tror att det är bra att man spårar ur ibland, inte alltid följer samma raksträcka och aldrig vågar tippa över, eller ramla av eller kanske välja en annan väg. Vi måste lära oss att koppla bort verkligheten ibland och bara leva i nuet. 


Som ni säkert förstår så är inte den här bilden från igår utan från i somras någon gång när vi styrde ihop något med klassen.


Nu ska jag ta och styra mig själv mot sängen. Jag insåg alldeles nyss att jag itne började förens kvart i nio imorgon, inga fel att starta en måndag med sovmorgon!


Kram på er och sov så gott!

Av Clara Olsson - 16 januari 2011 19:21

Äntligen är det dags för säsong två utav detta succéprogrammet. Den första säsongen blev ju världens snackis och någonting som verkligen alla både tittade på och skrattade åt. Jag kan än idag skratta åt hur Alex schasade iväg Ove, "Schas Ove, schaaaas" så klockrent.

Så nu är det bara att hoppas på att säsong två är minst lika bra som säsong ett och att söndagarna framföver kommer att få oss att skratta riktigt ordentligt hemma i sofforna.


Av Clara Olsson - 16 januari 2011 15:40



Jag dör, det här är så jäkla roligt, jag blir alltid på bra humör när jag ser det här klippet. Riktigt bra söndagsunderhållning!

Nu ska jag dra iväg och träna på gymmet faktiskt jag som bara går på pass annars. Men det ska bli skönt med något annat!

Vi hörs senare!

Av Clara Olsson - 16 januari 2011 11:17

Vi började gårdagen i ett stall, vi hade ju skojjat om det hela veckan att vi skulle på fest i ett stall och jag trodde väl inte riktigt på det men jodå. Stallet och hästarna var på undervåningen och vi var på övervåningen där det var någon form utav samlingslokal och så fort man skulle gå ner och gå på toa så såg möttes man utav hästdoften, haha vilken grej va. Som tur var kom vi aldrig in till hästarna och det tror jag var ganska så bra, för jag tror nämligen att det hade kunnat sluta ganska så illa om ett gäng fulla ungdomar skulle få för sig att börja rida, nej tur att vi skippade det.

Runt elva tog vi i alla fall en taxi in mot stan och det blev helt sjukt dyrt, taxametern stod på 110 spänn redan innan vi hade hunnit hoppa in i bilen, tydligen på grund utav att vi hade sagt fel ingång till chauförren. Jaja fyrahundra fick vi betala för att komma in till stan, stört dyrt jag måste sluta åka taxi! Sen gick vi i alla fall vidare till Strömpis där vakten hade en dålig dag och inte ville släppa in oss, för att vi inte var tjugo. Jaja, då gick vi i alla fall vidare till tro det eller ej Satin, jag har ju blivit ganska så retad över att jag aldrig har varit på Satin och jag måste nog erkänna att jag har haft lite fördomar mot det stället, men oj vad fel jag hade. Det var hur bra som helst och vi hade verkligen hur kul som helst, dansade och dansade och dansade lite till. När klockan var två så hade jag så ont i fötterna så att jag inte kunde stå upp, så då ringde Ninni och jag till min fina taxivän som såklart kom och hämtade oss, dock fick vi vänta lite på honom vilket han fick lite dåligt samvete för och slog därför på vip-taxan på taxametern, så hem till mig kostade det 60 spänn, det har aldrig hänt tidigare.


Tack alla inblandade för en riktigt bra kväll!

Av Clara Olsson - 15 januari 2011 18:06

Nu är jag lite stressad ska möta upp madde om typ en kvart och sen ska vi vidare ut mot Mosås för lite festligheter. Om vi blir kvar där hela kvällen eller drar vidare till Strömpis återstår att se, jag tror i alla fall på en kanon kväll! Hoppas ni också får en underbar lördagskväll!


Kram på er!

Av Clara Olsson - 15 januari 2011 11:21

Det är lördag och jag drog igång morgonen med en springtur och det gick riktigt riktigt bra. Förra helgen när jag var ute och sprang så var det ju isgata så då gick det sisådär att springa, men idag var underlaget grymt mycket bättre så då gick det fin fint! När jag kom hem så åt jag lite frukost och sedan fick jag i uppgift att göra i ordning kaffe till min mamma och efter två misslyckade försök så blev det riktigt bra, jag är en riktig latmask när det kommer till att läsa instruktioner och tycker att det är mycket bättre att prova sig fram med hjälp utav maskinen, jag menar för eller senare så kommer jag ju faktiskt att förstå vad alla knappar på kaffemaskinen egentligen innebär. Så det jag har lärt mig efter morgondagen är att när möjlkskummaren lyser blått så är mjölken kall och när det lyser rött så är den varm, bra där Clara det kanske du skulle ha kunnat räkna ut innan du gjorde i ordning mjölken. Men man lär sig ju av sina misstag och nu vet jag ju i alla fall hur jag gör en islatte haha!


Nu ska jag dra igång och städa mitt rum, jag hade världens energi förut men nu har den av någon anledning försvunnit!? Vad konstigt att den gjorde det när var städning på gång, det har väl aldrig hänt förut?


Kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards