California Dreamin'

Alla inlägg under januari 2011

Av Clara Olsson - 14 januari 2011 22:01

Jag har haft en riktigt lugn och skön fredagsvkäll, precis som det ska vara med andra ord. Jag gjorde i ordning alldeles för mycket tacos, hur kommer det sig att det alltid blir tacos över? Det spelar liksom ingen roll hur lite eller mycket man gör, det blir ändå alltid över, vilket visserligen inte är något negativt snarare tvärtom, ja menar matlådor behöver jag ju varje dag. Samtidigt som jag åt så tittade jag på Back up plan, en kärleksfilm med underbart vackra Jennifer Lopez. Och filmen var bra också, så det gjorde ju det hela ännu bättre. Dock måste jag bara påpeka att jag börjar tröttna på kärleksfilmer, för att de alltid bygger på samma upplägg. Först träffas de på något konstigt sätt i det här fallet så hamnade de i en slump i samma taxi och "råkade sedan springa på varandra" dagen efter på en marknad och sedan dagen efter det på en djurkurs. De fortsätter sedan med världens mest romantiska dejt och båda två blir dödsförälskade fram tills något händer, ett uppbrott, ett bråk, lögner whatever de skiljs åt och tja jag tror nog ni själva vet hur det slutar? De inser tillsist att de såklart ska vara tillsammans och jagar varandra, oftast är den andra parten på väg att resa därifrån så det slutar med ett hejdundrande pådrag på flygplatsen och i sista sekund så lyckas de få träffa varandra och då inser de att de aldrig mer ska vara ifrån varandra. Precis så är alla kärleksfilmer uppbyggda och jag är lite trött på det konceptet faktiskt. Men men, just den här filmen som jag såg nu var ändå lite annorlunda och ganska så rolig faktiskt!


Nu ska jag ta och njuta lite mer utav spotify innan jag kryper ner under täcket. Imorgonbitti ska jag ut och springa och sedan mina vänner blir det hästfest, haha i alla fall om man ska tro på tvillingarna Cornelius, vi får väl helt enkelt se vad kvällen bjuder på!


Puss på er fina vänner!  

Jag hittade en gammal bild ifrån studenveckan här var vi hemma hos Pierre och förfestade innan vi drog till Ritz, jag hade precis varit och solduschat samt gjort fransk manikyr till naglarna. De var tider det!

Av Clara Olsson - 14 januari 2011 17:20

Vilket jag antar att ni har koll på vid det här laget, efter en hel arbetsvecka så är vi riktigt värda lite välbehövlig helg, eller vad säger ni? Jag ska i alla fall njuta utav den här helgen till fullo, ikväll är jag ensam hemma så jag ska laga ordning tacos och hyra mig en film och bara mysa ihop mig i soffan. Jag tycker att det är jätteskönt att sitta själv hemma en kväll och är väldigt glad över att jag inte alltid behöver ha sällskap. Dock så räcker det med en sådan kväll, imorgon är sugen på annat så då passar det väl bra med lite festilgheter, tja i mina ögon låter det inte bara bra utan snarare perfekt. Utöver det så har jag inte så mycket mer planer, jag ska ta det lugnt och träna och njuta utav lite ledighet.


Nu ska jag dra igång och skära alla grönskaer till tacosen, det är det enda negativa med tacos att det är så förbaskat mycket att skära. Sen ska jag ta mig iväg och hyra en film.


Slänger en bild på Zigge innan, han tyckte att webkameran var väldigt intressant när jag drog igång den så han ställde mer än gärna upp på en bild.


  

Av Clara Olsson - 13 januari 2011 18:58

Det är inte många gånger om året som jag utnyttjar vårat badkar. För det mesta så tycker jag bara att det är stort och klumpigt och faktiskt ganska så onödigt. Men just idag så insåg jag fördelen med att ha ett badkar och att det faktiskt kankse inte är så onödigt trots allt. JAg har frusit hela dagen på jobbet och har även haft en hemsk huvudvärk, så nu när jag kom hem och fortfarande kände mig frusen och trött så bestämmde jag mig för att hoppa ner i badet med en bra bok. Förhoppningsvis tappar jag inte boken i badkaret, det är nämligen någonting som jag brukar göra och så får man sumpa den boken sen. Så nej det tänkte jag skippa!


Innan jag hoppar ner i plurret så måste jag bara berätta en rolig sak för er. Idag när jag hade handläggningstid så ringde Göteborgsposten till mig och ville göra en intervju och att jag skulle bekräfta massor med uppgifter gällande ett ärende som jag har jobbat med under ett bra tag. Jag kan inte gå in på några detaljer och kunde såklart inte heller bekräfta eller dementera någonting, då det inte direkt är jag som ska hantera information till pressen. Men det kändes ändå ganska så roligt att de ringde mig, just för att det var jag som har jobbat med ärendet. Så vem vet, mitt namn kankse dyker upp i Göteborgsposten, haha eller så inte. Det ska såklart vidare till cheferna, men det var en rolig grej i alla fall :)


Nu ska jag dyka ner i ett varmt och skönt bad, återkommer senare!

Av Clara Olsson - 12 januari 2011 21:49

Okej nu kastar jag in en sån här rolig nyårslista över saker och ting som jag sysslade med 2010. Jag tycker själv att det är jätteroligt att läsa sånna här listor så jag hoppas jag kan bjuda er på lite underhållning nu också. So here you go!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Alldeles för mycket, men studenten är ändå det bästa! 

2. Höll du några av dina nyårslöften? - Hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej men i år så kommer det J
4. Dog någon som stod dig nära? Tack och lov inte.
5. Vilka länder besökte du?Thailand och Turkiet.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Ännu mera glädje, skratt och värme.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 25:e maj och 4:e juni.
8. Din största framgång 2010? Studenten och att jag sedan satte igång och jobbade direkt, har än så länge aldrig varit arbetslös.
9. Största misstaget? Att jag blundade för sanningen.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Tack och lov inte där heller.
11. Bästa köpet? Oj det var svårt, balklänningen som jag sydde upp i Thailand kanske, synd att man inte får gå på bal oftare, för jag älskar verkligen den klänningen.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat och drinkar skulle jag tro.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla underbara vänner som har fått mig att skratta och må underbart bra!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Waka Waka med Shakira, det är Gotland med Ida. Från och med du med Oskar Linnros är sommar, uteserveringar och svettiga dansgolv och samma sak med Robyn – dancing on my own, de låtarna glömmer jag inte i första taget.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag faktiskt.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Levt lite mer och vågat vara mig själv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat pengar?
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen hos mormor och morfar.
19. Var du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV Det vet ni väl vid det här laget, DH? Sen älskade jag även Sveriges skönaste familjer.
21. Bästa stället du var på/i Thailand med mamma.
22. Största musikaliska upptäckten? Robyn.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick mängder med bra saker som jag hade önskat mig.
25. Något du önskade dig men inte fick? Inte som jag kan komma på nu.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade med släkt och vänner, god mat och tårta.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns det väl alltid?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Blandad, duger det?
29. Vad fick dig att må bra? Vännerna, familen och träningen.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hm, den är svår Joel Kinnaman kanske? Bara för att jag fick prata med honom i telefon haha!
31. Vem saknade du? Min gammelfarmor och farfar.
32. Den/De bästa nya personen/personer du träffade? Oj jag har lärt känna mängder med nya och bra människor. Men jag säger väl Elle då, vi hade riktigt roligt tillsammans och jobbade vi tillsammans också innan hon drog till Australien.


Av Clara Olsson - 12 januari 2011 19:56

Nu har jag precis kommit hem ifrån träningen och lagt mig till rätta i sängen och det var först nu, när jag fick slappna av som jag kände hur trött jag är. Jag slutade jobba fem och då hoppade jag in i bilen och var hemma tjugo över fem (trafiken är hemsk under den här årstiden) och när jag väl kom hem så kastade jag i mig lite kyckling sedan kastade jag på mig träningskläderna och hoppade in i bilen igen. Klockan sex var jag på Friskis och kunde äntligen andas ut, träningspasset började ju faktiskt inte fören kvart över. Så nu när jag både har jobbat och tränat så slår tröttheten till och det ganska ordentligt. Så ikväll kankse jag inte bara ska säga att jag ska lägga mig tidigt, utan göra det också? Å andra sidan så har jag sovmorgon imorgon och börjar inte fören tio, våran kundtjänst är öppen längre på torsdagar så därför måste vissa utav oss jobba senare då vilket alltså betyder att vi får börja senare, och just nu känns det ganska så skönt att veta att jag faktiskt kan sova till åtta imorgon!


Nej hörni nu skriker min mage efter mat. Jag hör nog av mig senare, och då kankse med ett roligare inlägg för de här kändes nämligen sjukt ointressant haha.


Kram på er

Av Clara Olsson - 11 januari 2011 22:12

Egentligen borde jag redan ha krypit ner under täcket, släckt lampan och till och med somnat. Men nej såklart fastnade jag som vanligt framför datorn och har fortfarande inte lyckats slita mig loss. Jag blir så förbannad på mig själv för jag vet hur jag ångrar mig imorgon bitti då jag känner av tröttheten. Men men, det är väl smällar man får ta. Anledningen till att jag egentligen fastnar vid datorn är spotify, jag älskar verkligen att lyssna på mysik och speciellt framåt kvällskvisten. Just nu blandar jag Håkan Hellström - Vid protesfabrikens stängsel, med Roberta Flack - Killing me softly och sist men inte minst Ellie Goulding - Your song, sjukt bra blandning om ni frågar mig.


Och med det tar jag och avrundar och bjuder på en riktigt härlig sommarbild, från Mallis för några år sedan. God natt på er!


  

Av Clara Olsson - 11 januari 2011 19:28

Tillskillnad från gårdagen så har den här tisdagen varit riktig bra. Jag har sovit gott och var alltså utvilad imorse och kände mig allmänt pigg och sugen på att jobba. När Ninni kom inspringades på mitt rum vid halv elva och berättade att hon hade tagit körkort så blev dagen ännu bättre. Att jag sedan fick lite beröm för otroligt trevligt bemötande i telefonen gjorde inte direkt det hela sämre. Så nej det här har varit en bra dag och jag hoppas att morgondagen fortsätter på samma vis. Men jag har svårt och tro något annat, för imorgon har vi nämligen teammöte och det var min och Johans tur att baka och sist var det ju faktiskt han som slog till och gjorde chokladmums så nu var det min tur. Så jag tog och slängde ihop en chokladsockerkaka som verkar bli helt sjukt god. Så förhoppningsvis blir alla väldigt nöjda imorgon när bjuds på bakverk.


Men nej nu tror jag sockerkakan ska ut, de vore ju trist om den brändes vid nu när jag för en gångs skull har ansträngt mig och bakat (det händer nämligen aldrig). Jag återkommer senare!


Kram

Av Clara Olsson - 10 januari 2011 20:24

Mörka måndagar i januari slår aldrig särskilt högt och det är sällan man hoppar upp ur sängen på morgonen och jublar över att det äntligen är måndag och idag var inget undantag. Först och främst sov jag typ inte alls inatt, det måste vara något fel på mig för jag kan aldrig sova på söndagsnätterna, jag bara ligger och tänker och tänker och slappnar aldrig av. Och när jag väl somnade så drömde jag en så sjuk dröm om att jag var i Malmö på ett dagis där typ alla mina kompisar av någon anledning jobbade och Emma gick runt och rökte bland barnen och när påpekade att det kanske inte var så bra att röka bland barnen så förklarade hon för mig att det faktiskt var någon form av light cigarrette som hon rökte så då var det helt plötsligt okej, haha.

När jag väl kom till jobbet och hade fått i mig lite kaffe så fick jag ont i magen och det har hållt i sig sen dess. På eftermiddagen slog även tröttheten till, så då blev det riktigt tungt vill jag säga. Men ändå lyckades jag att genomföra ett gympapass efter det, visserligen stod jag mest och sprattlade för jag hade noll ork, men jag var ändå där och rörde lite på mig.


Nu är jag i alla fall hemma och ligger helt utslagen i sängen. jag ska gå och göra i ordning en kopp té och titta på lite desperata hemmafruar.


Jag ska inte avsluta det här inlägget på samma sätt som en gubbe gjorde i telefonen till mig idag, "ha det förjävligt" sa han innan han irriterat kastade på luren. Jag hann aldrig svara att jag skulle göra mitt bästa, haha.

Såklart önskar jag er en riktigt fin kväll och en asbra morgondag!


PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards